menu
Una altra 'final' a Bilbao
Una altra 'final' a Bilbao
Una altra 'final' a Bilbao

Una altra 'final' a Bilbao

El BAXI Manresa visita la pista del Bilbao Basket en un partit que podria certificar la presència dels manresans a la Copa. Jou i Vaulet segueixen sense estar disponibles.

Divendres 5 de Gener de 2024 a les 14:05

El BAXI Manresa tancarà la primera volta de la Lliga Endesa amb la visita a la pista del Surne Bilbao Basket, diumenge a les 12:30 (M+ Deportes 2 i Ràdio Manresa). Una victòria certificaria la classificació per a la Copa del Rei, però els homes de negre no ho posaran fàcil, volen la setena victòria.

En el primer partit del 2024, l'equip dirigit per Pedro Martínez asseguraria amb una victòria la seva presència a la Copa del Rei de Màlaga, i en cas de derrota també té possibilitats de classificació. El conjunt bagenc no estarà sol al Bilbao Arena: almenys una seixantena d'aficionats seran al pavelló basc per donar suport a l'equip. A banda de les ja conegudes baixes de Jou i Vaulet, la plantilla estarà a disposició de l'entrenador. El Bàsquet Manresa només ha guanyat en una de les setze visites a la pista del Bilbao.

El Bilbao, dirigit per l'exmanresà Jaume Ponsarnau, ocupa la catorzena posició a la classificació amb un balanç de sis victòries i deu derrotes, dos partits per sobre la zona de descens. Els bascos tenen com a directors de joc a dos jugadors que van passar pel Nou Congost: Alex Renfroe i Melwin Pantzar. A banda d'aquests coneguts, plantilla amb talent i experiència a la Lliga Endesa amb Rabaseda, Hlinason o Kileya-Jones.

Pedro Martínez declarava en la prèvia del partit que «no hem parlat de la Copa, tothom sap els números: depenem de nosaltres, si guanyem estem dins; cal que preparem el partit del Bilbao el millor possible; Bilbao està fent una bona temporada especialment a casa, i tot el que fan té un perquè i s'adapten al rival; serà un partit difícil en un camp amb molt bon ambient; tenen un joc posicional excel·lent i tenen moltíssimes opcions».