menu
El Zaragoza s'interposa entre el BAXI Manresa i la lluita pels play-off
El Zaragoza s'interposa entre el BAXI Manresa i la lluita pels play-off
El Zaragoza s'interposa entre el BAXI Manresa i la lluita pels play-off

El Zaragoza s'interposa entre el BAXI Manresa i la lluita pels play-off

Els homes de Pedro Martínez visiten el Príncipe Felipe el diumenge a partir de les 12:30 acompanyats per dos autobusos plens d'aficionats manresans que protagonitzaran una nova Marea Vermella.

Divendres 3 de Maig de 2024 a les 16:06

Darreres 3 jornades de lliga per a un BAXI Manresa que manté la vuitena posició i, per tant, les opcions de jugar els play-off. Els de Pedro Martínez tenen tota la plantilla a la seva disposició per afrontar un partit fora de casa que es preveu dur, davant d'un rival que tot i les dificultats està competint en els darrers partits i certificarà la seva salvació probablement aquesta jornada.

El BAXI Manresa sap que ha de guanyar per preservar la vuitena plaça i no ser atrapat per un Baskonia que té un partit a priori fàcil. La victòria davant del Valencia Basket va donar moral als del Bages, que volen ser entre els 8 primers de la Lliga Endesa. Pedro Martínez compta amb tots els jugadors de la plantilla i, per tant, caldrà fer un descart abans del roster final.

El Casademont Zaragoza, per la seva banda, vol celebrar una salvació que pràcticament és matemàtica amb una victòria davant la seva afició. L'equip de Porfirio Fisac està motivat per donar una alegria i compta amb jugadors experimentats i que estan en un gran moment com ara Bell-Hines, Yusta, o Smith. La pista aragonesa se li ha donat malament en les darreres visites al BAXI Manresa, que intentarà trencar la mala ratxa que hi té.

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez deia que «el Zaragoza és un equip que sempre té bones plantilles, amb jugadors de la lliga i que saben competir; la clau no és contra qui juguem sinó com juguem nosaltres; dono per segur que serà un partit igualat; esperem que entre tots haguem estat capaços de rebaixar l'eufòria de després del partit del València; estem a la jornada 32 i depenem de nosaltres per ficar-nos al play-off, i això està molt bé».