menu
El BAXI Manresa visita una pista tradicionalment molt difícil
El BAXI Manresa visita una pista tradicionalment molt difícil
El BAXI Manresa visita una pista tradicionalment molt difícil

El BAXI Manresa visita una pista tradicionalment molt difícil

Els vermells volen sumar la 17a victòria i seguir en la lluita per als play-off davant el Monbus Obradoiro aquest dissabte (18:00) en un camp que sempre ha estat un escull.

Divendres 12 de Abril de 2024 a les 11:14

El BAXI Manresa, que ha guanyat els 5 darrers partits lluny del Nou Congost, buscarà tornar a conèixer la victòria després de caure derrotat davant l'actual líder, l'Unicaja. Ho intentarà en una pista complicada per als bagencs, que hi han perdut en les darreres quatre visites.

Pedro Martínez haurà de decidir quin és el jugador descartat per aquesta jornada 29. El BAXI Manresa vol recuperar el fil de la victòria i la bona ratxa que duia abans de caure al Nou Congost davant de l'Unicaja, que s'ha convertit en el líder de la competició. Després dels rivals de la part alta de la classificació toca ara bregar amb un equip que lluita per la permanència i que el fa perillós i necessitat.

El Monbus Obradoiro busca una victòria clau per poder continuar lluitant per la permanència. Els gallecs es troben en la 17a posició de la classificació, a la zona de descens, amb un balanç de 7 victòries i 21 derrotes. L'Obradoiro només ha guanyat 1 dels seus últims 13 partits, el derbi gallec davant el Breogán. Artem Pustovyi, Thomas Scrubb i Jordan Howard són tres dels jugadors més destacats de la plantilla dirigida per Moncho Fernández.

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez va explicar que «l'Obradoiro està en una situació de necessitat i preferiria que no estéssin en aquesta situació, han tingut molts canvis però han trobat un equip que està molt bé i els falta temps perquè els nous estiguin ficats; darrerament estan jugant bé; és un equip que a la seva pista no se'ns dóna bé, tenen un bàsquet que et faq sentir incòmode, treballen els partits amb scouting i haurem de fer un molt bon partit per poder guanyar».