menu
El BAXI Manresa busca una nova fita a Granada
El BAXI Manresa busca una nova fita a Granada
El BAXI Manresa busca una nova fita a Granada

El BAXI Manresa busca una nova fita a Granada

Els manresans podrien aconseguir la 12a victòria i superar així la línia que sol marcar la salvació. Guillem Jou s'incorpora a la convocatòria però en surt Dani Garcia, amb molèsties per culpa d'un cop.

Divendres 2 de Febrer de 2024 a les 16:21

El BAXI Manresa buscarà la tercera victòria consecutiva a la Lliga Endesa, i ho farà a la pista del Coviran Granada, en un duel que es jugarà diumenge a les 18:30 (M+ Deportes 3 i Ràdio Manresa). Aquest serà el partit 1.600 del club a la màxima categoria espanyola des del seu debut el 1968.

El BAXI Manresa viatja a Granada per intentar fer un pas més. En aquest cas, podria arribar a la 12a victòria de la temporada, que en molts casos ha suposat la salvació per als equips que lluiten per salvar la categoria. No viatjarà Dani Garcia, que té molèsties per culpa d'un cop que ha rebut durant la setmana. Sí que es reincorporarà el capità Guillem Jou, que ha superat la seva lesió a l'esquena.

Els andalusos estan immersos en la lluita per la permanència a la Lliga Endesa, i actualment no passen pel seu millor moment a nivell de resultats, amb només una victòria en els darrers cinc partits. Tot i això, el conjunt dirigit per Pablo Pin compta amb les seves files amb els exmanresans Joe Thomasson, Lluís Costa i Pere Tomàs, a més d'altres homes perillosos com els interiors Cristiano Felicio i Kwan Cheatham.

En la prèvia del partit, Pedro Martínez deia que «no hem de pensar en la classificació, per ells és un partit molt important, a casa, que és on juguen millor; hem d'estar preparats per un tipus de partit dur; hem de fer el nostre cmí, sabem que queda encara molta temporada; queda molta temporada i el Granada ho té una mica millor que els seus competidors per salvar-se, és probable que el partit acabi sent un cara o creu».