menu
Un BAXI Manresa amb la moral alta rep al Congost el Lenovo Tenerife
Un BAXI Manresa amb la moral alta rep al Congost el Lenovo Tenerife
Un BAXI Manresa amb la moral alta rep al Congost el Lenovo Tenerife

Un BAXI Manresa amb la moral alta rep al Congost el Lenovo Tenerife

Els de Pedro Martínez, que derrotaven aquesta setmana el Barça a domicili, tenen ara un rival complicat que vol ser també entre els primers equips. Segueixen sent baixa Jou i Vaulet, mentre que Dani Pérez comença a entrenar.

Divendres 15 de Desembre de 2023 a les 16:10

Torna un dels equips amb qui el BAXI Manresa s'ha enfrontat més les darreres temporades: el Lenovo Tenerife. Els canaris volen reenganxar-se al tren dels primers classificats i necessiten guanyar al Nou Congost per fer-ho. Per altra banda, els manresans volen defensar la seva posició i guanyar opcions de ser entre els 8 primers al final de la primera volta. Es preveu un ple absolut al Nou Congost en un partit amb tots els ingredients.

El BAXI Manresa està en una bona dinàmica de joc i de resultats però necessitarà el suport de la seva gent per vèncer un rival que en els darrers anys ha posat en problemes els vermells. Juampi Vaulet i Guillem Jou són baixa i falta veure com es troba Dani Pérez, que ja ha començat a fer algun entrenament amb l'equip. Els homes de Pedro Martínez intentaran seguir la bona línia de joc que estan seguint i que els ha permès de moment ser en una bona posició a la classificació.

Txus Vidorreta dirigeix des de fa temporades el Lenovo Tenerife, que visita el Bages amb la necessitat imperiosa de guanyar si vol ser entre els 8 primers classificats de la primera volta. L'equip pràcticament no ha canviat respecte la temporada passada. S'hi han incorporat el pivot Dusan Ristic i els espanyols Edgar Vicedo i Álex López. Marcelinho Huertas i Shermadini segueixen sent el motor de l'equip, juntament amb altres jugadors experimentats i de qualitat contrastada com Jaime Fernández, Abromaitis, Salin o Doornekamp, entre d'altres.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia d'aquest divendres que «estem bé físicament i bé mentalment, i ara serem un més en la rotació perquè recuperem el Dani Pérez; el Tenerife és l'equip que en joc posicional juga millor de la lliga; són molt llestos per escollir a qui volen castigar; van tenir lesions durant l'inici i això els va fer començar malament, però ho fan bé, estan ben entrenats i juguen bé a bàsquet; tenim una rivalitat amb ells per haver-nos trobat en competició europea, sempre han estat partits amb esportivitat, és normal que ens guanyin, són els favorits pels jugadors que tenen i l'experiència que tenen».