menu
El BAXI Manresa visita un València en forma amb ganes de plantar cara
El BAXI Manresa visita un València en forma amb ganes de plantar cara
El BAXI Manresa visita un València en forma amb ganes de plantar cara

El BAXI Manresa visita un València en forma amb ganes de plantar cara

Els taronges, que aquesta nit tenen un partit d'Eurolliga a Istanbul, seran el rival d'un BAXI Manresa que té poc a perdre i ganes de sorprendre l'equip de Mumbrú. La única baixa de l'equip és la de Guillem Jou.

Divendres 20 de Octubre de 2023 a les 14:46

El BAXI Manresa viatja a València per disputar la sisena jornada de la Lliga Endesa amb l'objectiu de continuar allargant la ratxa de victòries. Els catalans buscaran la seva quarta victòria consecutiva de la temporada a la pista d'un equip entrenat per Álex Mumbrú, que es troba amb un balanç de 4 victòries i 1 derrota.

El Manresa visitarà La Fonteta amb la ja coneguda baixa del capità Guillem Jou, en el que serà el retorn de Pedro Martínez i de Pierre Oriola a la ciutat on van guanyar la Lliga Endesa l'any 2017. L'últim partit entre Manresa i València va acabar amb victòria local al Nou Congost (87-82), però, en canvi, els manresans no guanyen a València des del 2 de novembre del 2008 (75-82). L'equip bagenc porta tres victòries consecutives a l'ACB i buscarà sumar-ne una altra per poder mantenir-se a la zona còmoda de la classificació. L'únic jugador no disponible serà el capità Guillem Jou.

El rival dels manresans aquest diumenge serà el Valencia Basket. Els taronjes han arrancat la temporada de molt bona manera. Un balanç de 4-1 a l'ACB i un de 3-0 a l'Eurolliga col·loca els valencians com a un dels equips més en forma del país. Els homes dirigits per Álex Mumbrú van ser derrotats en la primera jornada contra el Bàsquet Girona, però han aconseguit transofrmar en victòria els altres quatre partits davant Tenerife, Unicaja, Obradoiro i Breogán. Chris Jones (14p / 13,8v) i el nouvingut Brandon Davies (13,4p / 13,2v) són els jugadors que estan liderant estadísticament a l'equip.

Pedro Martínez deia en la prèvia que «juguem a la pista d'un equip molt fort, hem de fer les coses ben fetes, estar concentrats i jugar dur, ells són molt físics; tenen una plantilla molt llarga i hauran de descartar, és un equip que només ha perdut un partit aquesta temporada, i va ser a la jornada 1...; els entrenadors sempre pensem que hauríem d'estar millor, que anem amb retard, busquem la perfecció i ens queda molt, però estic content de com treballem, tenim un grup de gent molt seriosa i professional».