menu
El BAXI Manresa rep un nouvingut amb ganes d'estrenar-se
El BAXI Manresa rep un nouvingut amb ganes d'estrenar-se
El BAXI Manresa rep un nouvingut amb ganes d'estrenar-se

El BAXI Manresa rep un nouvingut amb ganes d'estrenar-se

El Zunder Palencia visita el Nou Congost aquest diumenge a les 12:30 amb el desig d'aconseguir la primera victòria de la temporada. Guillem Jou i Dani Garcia són baixa per al partit la setmana que Pierre Oriola ha signat per al BAXI Manresa.

Divendres 13 de Octubre de 2023 a les 17:10

El BAXI Manresa té un nou partit a casa que ha d'aprofitar per seguir competint, millorant i lluitant per una nova victòria, que seria la tercera en 3 partits. Els de Pedro Martínez no ho tindran fàcil davant d'un rival que ha tingut contra les cordes molts minuts equips com el Barça o el Joventut.

Primeres baixes per culpa de les lesions a l'equip de Pedro Martínez. La lesió que té a l'esquena Guillem Jou el tindrà apartat un temps de la competició, almenys durant 8 setmanes segons apuntava Pedro Martínez en la prèvia. Dani Garcia, amb un esquinç al turmell dret, tampoc no ha pogut entrenar i no estarà disponible per al partit. Pierre Oriola ja ha entrenat amb l'equip i està pendent dels tràmits burocràtics per poder ser inscrit amb l'equip.

El visitant d'aquesta setmana al Nou Congost és el Zunder Palencia, un equip que està jugant els seus primers partits a la competició. Un debutant amb qui el Bàsquet Manresa ja es va trobar a les semifinals de la LEB Or el 2017, i amb una ciutat que desborda il·lusió pel seu equip. L'entrenador és Marco Justo, ex-assistent del Tenerife, i a la plantilla hi ha fitxatges com Benite i Pasecniks que coneixen bé la Lliga, i d'altres apostes com els holandesos van der Vuurst, Haarms o Franke. El murcià Chumi Ortega és el capità i emblema de l'equip.

Pedro Martínez deia en la prèvia que «aquest és el típic partit que tothom creu que s'ha de guanyar perquè el rival encara no ha obtingut victòries; han competit a tots els partits bé, tret de la primera jornada i són un bon equip, que juga un bàsquet diferent al nostre; són un equip nou a la categoria però tenen jugadors que ja han jugat a la lliga com Benite, Franke i Pasecniks».