menu
El BAXI Manresa, a la recerca de millorar i obtenir una nova victòria
El BAXI Manresa, a la recerca de millorar i obtenir una nova victòria
El BAXI Manresa, a la recerca de millorar i obtenir una nova victòria

El BAXI Manresa, a la recerca de millorar i obtenir una nova victòria

El capità Guillem Jou serà baixa per molèsties a l'esquena en el partit davant el Casademont Zaragoza, que ha fet un bon inici de lliga tot i la dificultat dels rivals que ha tingut.

Divendres 6 de Octubre de 2023 a les 17:54

Després d'aconseguir una primera victòria molt treballada a la pista del Río Breogán, el BAXI Manresa buscarà la segona al Nou Congost davant el Casademont Zaragoza, en un partit que es posarà en marxa a partir de les 18:00 (M+ Deportes 4 i Ràdio Manresa). No podrà ser-hi Guillem Jou, que s'ha perdut els darrers entrenaments per molèsties a l'esquena.

L'entrenador Pedro Martínez avisa que el partit davant dels aragonesos serà complicat i no es decidirà fins els darrers minuts. La primera victòria de l'equip del Bages arribava des de Galícia, en un partit agònic davant del Breogán. El BAXI Manresa ja ha trencat el gel, però cal seguir millorant i obtenint victòries com més aviat millor.

Els aragonesos, dirigits un any més per Porfirio Fisac, han disputat aquesta setmana la fase de classificació de la FIBA Europe Cup, que els han permès obtenir el bitllet per la fase regular. A la Lliga van perdre a la pista del Madrid en el debut, però en la jornada 2 van sumar un triomf de prestigi davant l'Unicaja. En un equip molt diferent al del curs passat, l'home més destacat és Santi Yusta, el quart jugador més valorat i tercer màxim anotador de la competició. També tenen un rol important dues de les noves incorporacions: Jahlil Okafor (número tres del draft de la NBA al 2015) i Mark Smith.

L'entrenador Pedro Martínez destacava en la prèvia que «el Zaragoza és un equip que la setmana passada va fer un partidàs davant l'Unicaja fent gairebé 100 punts; s'han classificat per la seva competició europea i és un equip que està en dinàmica molt positiva; tenen grans jugadors com Okafor o Yusta, i incorporen Sulejmanovic o Gielo, fan un gran bàsquet i ens posaran moltes dificultats».