menu
El BAXI Manresa busca sorprendre a Màlaga i seguir perseguint la salvació
El BAXI Manresa busca sorprendre a Màlaga i seguir perseguint la salvació
El BAXI Manresa busca sorprendre a Màlaga i seguir perseguint la salvació

El BAXI Manresa busca sorprendre a Màlaga i seguir perseguint la salvació

Partit avançat de la 32a jornada a la pista de l'Unicaja, un dels equips més en forma de la Lliga Endesa, aquest dimecres a les 19:30.

Dimarts 2 de Maig de 2023 a les 18:11

El BAXI Manresa disputa a Màlaga la 32a jornada, abans que ho facin la majoria de rivals. El partit serà aquest dimecres a les 19:30 a la pista d'un equip en un estat de forma impressionant. Els de Pedro Martínez intentaran sorprendre els malaguenys, liderats per Ibon Navarro i que ja es van coronar campions de Copa fa uns mesos a Badalona.

La plantilla del BAXI Manresa segueix vivint unes setmanes carregades de partits i perseguint l'objectiu de la salvació. Té una nova oportunitat a Màlaga. L'equip està tot disponible a les ordres de Pedro Martínez. Caldrà veure quin és el jugador que acaba per no vestir-se de curt per al partit de demà.

Ibon Navarro ha aconseguit fer de l'Unicaja un equip coral i on tothom aporta. Aquesta ja és una gran temporada per als malaguenys, que han guanyat la Copa del Rei i disputaran -a casa- la Final Four de la Basketball Champions League. A banda dels coneguts Yankuba Sima i David Kravish, l'Unicaja té un 'roster' que està funcionant d'allò més bé. En destaquen estadísticament el base Kendrick Perry i el propi David Kravish, però els andalusos tenen una plantilla amb experiència a la lliga (Díaz, Brizuela, Thomas) i molt talent.

Parlaven abans del viatge a Màlaga Guillem Jou i Babatunde Olumuyiwa. El capità del BAXI Manresa exposava que «cal carregar piles i pensar en el partit de demà que és important; l'Unicaja està fent un any magnífic i porten una dinàmica excel·lent, juguen amb molt dinamisme, molt durs i molt intensos; no està sent una temporada fàcil, però dins la mala situació depenem de nosaltres mateixos i estem centrats en el partit de Màlaga». El pivot de Sierra Leone deia que «va ser una victòria dura però ja hem fet un pas endavant i estem treballant bé als entrenaments; el Màlaga juga ràpid, tenen molt bons bases, però ens hem de centrar en ser fidels als nostres principis i fixar-nos en com ho fem nosaltres; no ha estat la millor temporada, però hem sobrepassat moltes dificultats amb lesionats i un mal inici, però amb la química que tenim ara a l'equip i el grup de jugadors tot ha millorat molt».