menu
Nit europea al Nou Congost amb el VEF Riga com a rival
Nit europea al Nou Congost amb el VEF Riga com a rival
Nit europea al Nou Congost amb el VEF Riga com a rival

Nit europea al Nou Congost amb el VEF Riga com a rival

Els letons arriben després d'ensopegar davant el Benfica en la primera jornada. El BAXI Manresa vol aconseguir la segona victòria

Dilluns 10 de Octubre de 2022 a les 16:34

La Basketball Champions League torna al Nou Congost. Després del debut a França amb una victòria ajustada davant del Limoges, els de Pedro Martínez buscaran seguir imbatuts. L'equip encara no està al complet: faltaran Guillem Jou i Babatunde Olumuyiwa, mentre que Justin Hamilton és dubte.

El BAXI Manresa segueix amb l'intens ritme d'inici de temporada estrenant-se a casa en competició europea. L'equip vol refer-se de la derrota en la Lliga Endesa a la pista del Real Betis competint davant del VEF Riga. Inici amb molts partits i viatges, i ara setmana intensa de doble partit al Nou Congost. Per al partit d'aquest dimarts, és dubte Justin Hamilton.

Els letons van caure a casa davant el Benfica en la primera jornada, i volen sumar per no quedar endarrerits. En el primer partit van destacar per part del VEF Riga el pivot americà Nysier Brooks (20 punts), l'exterior Artis Ate (amb 14 punts) i el letó Kirsters Zoriks. El club de la capital letona creix en tots els sentits temporada rere temporada.

Marcis Steinbergs i Tyson Pérez han comparegut en la prèvia d'aquesta segona jornada europea. Steinbergs destacava que «cal tenir respecte per a tots els equips de la BCL, ja que saben que el BAXI Manresa és un rival dur i surten preparats». Per la seva banda, Tyson Pérez explicava que té «moltíssimes ganes de jugar al Nou Congost», on encara no ha debutat com a local, i afegia que «cal anar partit a partit i intentar competir-ho tot».