menu
El BAXI Manresa vol seguir pel bon camí a Santiago
El BAXI Manresa vol seguir pel bon camí a Santiago
El BAXI Manresa vol seguir pel bon camí a Santiago

El BAXI Manresa vol seguir pel bon camí a Santiago

Dissabte a les 18:00 (M+Deportes1), els manresans s'enfronten a l'Obradoiro per intentar sumar la 18a victòria a la Lliga Endesa.

Dijous 31 de Març de 2022 a les 15:47

El BAXI Manresa viatja a Santiago de Compostel·la per enfrontar-se amb el Monbus Obradoiro, en el partit corresponent a la Jornada 27 de la Lliga Endesa. Els gallecs són els setzens classificats amb un balanç de 8 victòries i 17 derrotes. En el matx de la primera volta, els manresans es van imposar per 104-84.

Després de derrotar al MoraBanc Andorra, el BAXI Manresa ha tingut una setmana per preparar aquest enfrontament. L'equip vol vèncer per mantenir-se a la part alta de la classificació, i per arribar amb les millors sensacions possibles al primer partit dels quarts de final de la BCL de dimarts. Primer haurà de superar a l'Obradoiro, que necessita sumar i juga en una pista sempre complicada. Pedro Martínez no podrà comptar amb Dani Garcia, que té una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta i haurà d'estar de 4 setmanes baixa. L'entrenador apuntava que Bako està «cada dia millor» però no se sap encara si formarà part de l'expedició.

El Monbus Obradoiro, dirigit per Moncho Fernández, és un equip complet que, per sobre de tot, destaca per la seva parella de pivots formada per Laurynas Birutis i Henry Ellenson. Dels de Santiago de Compostel·la, cal destacar-ne al màxim anotador, l'escorta Kassius Robertson, i el propi Birutis amb 14,1 i 13,2 punts per partit, respectivament. A l'última jornada, l'Obradoiro va perdre el derbi gallec contra el Río Breogán (80-78).

Pedro Martínez ha comparegut davant la premsa abans del partit de dissabte. El tècnic ha explicat que «Bako cada dia està millor però no sabem encara quan podrà jugar, esperem que sigui aviat; és un rival que se'ns dóna malament; tinc admiració per la seva identitat de joc, el seu segell; tenen molt bon equip i allà hi ha un ambient molt maco».