menu
El BAXI Manresa visita el Darüssafaka per lluitar pel pas a quarts
El BAXI Manresa visita el Darüssafaka per lluitar pel pas a quarts
El BAXI Manresa visita el Darüssafaka per lluitar pel pas a quarts

El BAXI Manresa visita el Darüssafaka per lluitar pel pas a quarts

Sense pràcticament temps per recuperar-se, dimecres a les 18:00 (DAZN / Esport3) els manresans juguen a Istanbul. Una victòria certificaria el pas a la següent fase.

Dimarts 15 de Març de 2022 a les 12:17

El BAXI Manresa visita la pista del Darüssafaka turc, en el matx corresponent a la cinquena jornada dels vuitens de final. En els darrers partits del Grup J, els manresans van vèncer al Nutribullet Treviso al Nou Congost (108-88) i el Darüssafaka va derrotar in extremis al Tofas Bursa (75-74). L'equip es recupera del partit de dilluns a València.

Després de la derrota a València, el BAXI Manresa aterra a Istanbul amb la intenció de sumar la quarta victòria a la segona fase de la BCL i, així ser als quarts de final de la competició, que serà una eliminatòria amb play-off. Els de Pedro Martínez volen demostrar el seu bon estat de forma i la capacitat competitiva de l'equip. Els jugadors del BAXI Manresa es recuperen del partit camí de Turquia. Veurem com poden respondre físicament al repte de dimecres a les 18:00.

El Darüssafaka, dirigit per Selçuk Ernak, és un equip molt físic que acostuma a jugar amb una rotació curta, on 5 jugadors superen els 25 minuts jugats per partit. De l'equip d'Istanbul, estadísticament, cal destacar-ne el pivot Gabriel Olaseni, qui anota 13,8 i agafa 6,2 rebots per partit. També el base Troy Caupain, que encistella 11,9 punts i reparteix 5,3 assistències. Menció especial per l'escorta Dogus Özdemiroglu, líder de la competició en recuperacions, amb 2,7 per partit. Els turcs necessiten guanyar per tenir opcions de seguir endavant a la BCL.

El partit es jugarà en un pavelló que no és on el Darüssafaka juga habitualment els partits de la BCL: l'Ayhan Sahenk Spor Salonu, amb menys capacitat que el Volkswagen Arena.