menu
El BAXI Manresa tanca la primera volta a Andorra
El BAXI Manresa tanca la primera volta a Andorra
El BAXI Manresa tanca la primera volta a Andorra

El BAXI Manresa tanca la primera volta a Andorra

Dissabte a les 18:00 (M+Deportes), l'equip del Bages busca la seva dotzena victòria davant el MoraBanc Andorra que presentarà dificultat.

Divendres 21 de Gener de 2022 a les 12:54

El BAXI Manresa viatja a Andorra per enfrontar-se al MoraBanc. El partit, que es va haver d'ajornar, correspon a la Jornada 16 de la Lliga Endesa. Els andorrans són els quinzens classificats amb un balanç de 5 victòries i 11 derrotes, 4 en els últims partits, mentre que els manresans són sisens amb un balanç positiu d'11 victòries i 6 derrotes. Pel partit, Yankuba Sima és dubte. 

Després d'imposar-se al Monbus Obradoiro (104-84) i d'aconseguir la classificació per la Copa del Rei 2022, el BAXI Manresa vol continuar amb la mateixa dinàmica positiva, però, primer, haurà de vèncer el MoraBanc Andorra, que ho voldrà impedir. Pedro Martínez podrà comptar amb tots els jugadors disponibles.

El MoraBanc Andorra, dirigit per Ibon Navarro, és el quinzè classificat, fet que no és un mirall, totalment, objectiu del seu rendiment. Aquesta temporada, en tots els finals igualats, la moneda els hi ha sortit creu. Els andorrans són un equip equilibrat amb diversos jugadors de prolongada experiència a la competició. Cal destacar, Codi Miller-McIntyre i Clevin Hannah 13,4 i 13,3 punts, respectivament.

Ha comparegut Pedro Martínez. El tècnic ha declarat que «serà un partit molt dur. Són un equip molt agressiu que pressiona moltíssim i que juga amb molt ritme. A Andorra sempre ens costa entrar als partits i hem d'estar preparats per un partit molt físic».