menu
El BAXI Manresa rep un rival incòmode al Congost
El BAXI Manresa rep un rival incòmode al Congost
El BAXI Manresa rep un rival incòmode al Congost

El BAXI Manresa rep un rival incòmode al Congost

Dimecres a les 21:30 (M+ Deportes) davant del Monbus Obradoiro, l'equip del Bages pot classificar-se per la Copa 18 anys després. Els gallecs han guanyat els darrers 4 enfrontaments amb els catalans.

Dimarts 18 de Gener de 2022 a les 14:37

El BAXI Manresa rep el Monbus Obradoiro al Nou Congost. El partit, que es va haver d'ajornar, correspon a la Jornada 15 i a la primera volta de la Lliga Endesa. Els gallecs són el quinzè classificat amb un balanç de 5 victòries i 10 derrotes, mentre que els manresans són quarts amb 10 victòries i 6 derrotes. Pel partit, Pedro Martínez podrà comptar amb tots els seus jugadors.

Després de vèncer el Gran Canaria al Nou Congost, el BAXI Manresa vol continuar fent-se fort a casa i aconseguir una nova victòria davant el Monbus Obradoiro, però els gallecs ho voldran impedir. Aquest matx sí que compta per la classificació de la Copa del Rei; si els manresans guanyen, s'hi classifiquen matemàticament. Pedro Martínez podrà comptar amb tots els jugadors disponibles.

El Monbus Obradoiro, dirigit per Moncho Fernández, és un equip compensat, que, sobretot, destaca pel seu joc interior. Cal destacar, els dos pivots, Laurynas Birutis i Henry Ellenson, qui són les dues màximes referències ofensives amb 12,3 i 13,4 punts, respectivament. Els gallecs han guanyat en els darrers 4 enfrontaments amb el BAXI Manresa, i són un rival que ho ha posat molt difícil.

Han comparegut abans del partit d'aquest dimecres Elias Valtonen i Dani Garcia. L'aler finlandès deia que «l'Obradoiro té grans jugadors en totes les posicions, i un gran joc d'equip; haurem d'estar preparats per respondre a cada acció». El base de Mataró, per la seva banda, declarava que «afrontem el partit com sempre, amb màxima ambició; cal portar el partit al nostre territori, apretar en defensa i córrer al contraatac; ells volen jugar molt tàctic, i hem de jugar un joc alegre de transició».