menu
El BAXI Manresa rep el Benfica amb el liderat europeu en joc
El BAXI Manresa rep el Benfica amb el liderat europeu en joc
El BAXI Manresa rep el Benfica amb el liderat europeu en joc

El BAXI Manresa rep el Benfica amb el liderat europeu en joc

Els manresans poden aconseguir la 4a victòria en 4 partits, que gairebé els asseguraria acabar primers de grup. Es decidirà el mateix dia de partit quins jugadors entren a la convocatòria.

Dimarts 22 de Novembre de 2022 a les 10:25

Sense temps per païr l'espectacular victòria davant el Baskonia, el BAXI Manresa es troba en dinàmica de Champions League. Visita el Nou Congost l'SL Benfica, el perseguidor dels bagencs al grup F. En cas de guanyar, els de Pedro Martínez ho tindrien tot de cara per ser primers de grup i passar directament al 'Top 16' sense jugar 'play-in'.

El partit d'aquest diumenge al Congost va ser una injecció de moral tant per a l'equip com per l'afició manresana, que va tornar a demostrar que juga un paper fonamental a l'hora de fer tirar l'equip endavant. El BAXI Manresa ha recuperat el capità Guillem Jou, que ja va tenir alguns minuts davant del Baskonia. Arribats a l'equip Ferrari, Tass i Caroline, es decidirà quins jugadors formen part del 'roster' aquest mateix dimarts.

Els portuguesos són segons del grup F amb 2 victòries i 1 derrota. Es tracta de l'equip que més amenaça la classificació dels catalans com a líders de grup. Norberto Alves dirigeix un conjunt on destaquen Ivan Almeida (15,3p i 6r per partit) i Aaron Broussard (15p 2r i 3ass), a banda d'altres jugadors talentosos com Beto Gomes, Maik Zirbes o Terrell Carter.

Just un dia abans del partit han comparegut Juampi Vaulet i Brancou Badio per fer declaracions. L'argentí deia que «cada partit és diferent, però aquestés important i hi anem com sempre: a seguir millorant i si podem, a assegurar la classificació; volem a tota l'afició al pavelló», mentre que el senegalès destacava que «el més important és seguir construint-nos com a equip, amb els canvis i els jugadors nous que tenim i mantenir l'energia del partit d'ahir; va ser una bona injecció d'energia; només han perdut el partit contra nosaltres, serà un partit dur però el més important és que seguim la línia».