menu
El BAXI Manresa es juga al Congost un bitllet pels quarts de la BCL
El BAXI Manresa es juga al Congost un bitllet pels quarts de la BCL
El BAXI Manresa es juga al Congost un bitllet pels quarts de la BCL

El BAXI Manresa es juga al Congost un bitllet pels quarts de la BCL

Aquest dimarts a les 20:30 (DAZN i Esport 3) els manresans tenen un partit definitiu ser als play-offs de la BCL.

Dilluns 21 de Març de 2022 a les 14:34

El BAXI Manresa rep el Tofas Bursa al Nou Congost, en el matx corresponent a la sisena i última jornada dels vuitens de final de la Basketball Champions League. En la darrera, els manresans no van poder imposar-se a la pista del Darüssfaka i, per tant, no van poder certificar el pas a la següent fase. Aquest dimarts, però, tenen una última oportunitat per fer-ho. L'equip depèn de si mateix per ser als play-offs de la BCL.

Els de Pedro Martínez necessiten guanyar, tant sí com no, i si ho volen fer com a primers de grup ho han de fer amb un avantatge de 6 punts o superior. Davant la seva afició, l'equip vol continuar demostrant la seva capacitat competitiva i aprofitar l'energia extra del Congost per sumar la victòria que els classifiqui per la següent fase. Ismael Bako és la única baixa pel partit a causa de la lesió que arrossega a la mà esquerra.

El conjunt turc dirigit per Ahmet Çakı, és un equip amb totes les posicions ben cobertes per jugadors talentosos, tal com ho va demostrar en el matx de la primera volta. A l'última jornada, després d'una pròrroga, es va imposar al Treviso (82-80). Al Nou Congost, es juguen passar com a primers o segons de grup. Dels de Bursa, cal destacar, Tyler Ennis, Pako Cruz i l'ex del Manresa, Zubcic, amb 15, 14 i 13 punts per partit, respectivament.

Abans del partit de dimarts, han comparegut Elias Valtonen i Rafa Martínez. L'aler finlandès apuntava que «estem bé, ens hem preparat bé tot i haver tingut una setmana molt dura; ells seran físics i durs, rebotegen bé... tenim la opció de revenja; hem tingut un gran ambient tot l'any, esperem un ple i cal fer soroll!». Per la seva banda, el tirador de Santpedor deia que «ahir va ser un dia per gaudir del partit guanyat però avui ja toca desconnectar del que hem fet; hem d'igualar el seu nivell físic i fer el nostre joc: córrer i portar el ritme per poder competir; és una cita molt important i no és habitual poder-nos jugar l'accés a uns quarts de final; nosaltres ho donarem tot i sabem que l'afició ens ajudarà».