menu
El BAXI Manresa busca a Sevilla el balanç positiu a la Lliga Endesa
El BAXI Manresa busca a Sevilla el balanç positiu a la Lliga Endesa
El BAXI Manresa busca a Sevilla el balanç positiu a la Lliga Endesa

El BAXI Manresa busca a Sevilla el balanç positiu a la Lliga Endesa

Després de començar amb una derrota i una victòria, l'equip de Pedro Martínez buscarà desequilibrar el balanç a favor. Seguiran de baixa Guillem Jou i Babatunde Olumuyiwa

Divendres 7 de Octubre de 2022 a les 16:59

Després d'un viatge de 6 dies que va portar l'equip a Granada i a Limoges, el BAXI Manresa se'n va aquest divendres a la tarda cap a Sevilla per disputar la jornada 3 de la Lliga Endesa, dissabte a les 18:00 (M+ Deportes 3). Ho farà encara sense Olumuyiwa i Jou, que seguiran un temps de baixa per culpa de les seves lesions.

El BAXI Manresa està intentant trobar en aquest inici de temporada el seu camí, tot i les evidents dificultats que han limitat l'equip en forma de lesions. Una derrota a casa, una victòria a fora, però sempre bon esperit competitiu dels jugadors de Pedro Martínez. No viatgen Jou ni Olumuyiwa, però l'equip farà el possible per trobar la manera de lluitar amb el rival per la victòria.

El Real Betis, dirigit pel vell conegut Luis Casimiro, va confirmar aquesta setmana la baixa de Pablo Almazán pel partit de dissabte. L'equip verd-i-blanc manté el revulsiu de la temporada passada, Shannon Evans, però ha incorporat altres homes com Jeremiah Hill, Rodions Kurucs, Yannick Nzosa, Amar Sylla, Georgios Tsalmpouris o Volodymyr Gerun. D'altres coneguts de l'afició manresana com Eulis Báez o Aleksandar Cvetkovic segueixen a l'equip de Casimiro.

Pedro Martínez ha comparegut avui després de l'entrenament. El 'coach' manresà explicava que «el Betis ha mantingut la base de l'equip que va fer un final de temporada fantàstic amb el Luis Casimiro, es van salvar sense patir molt i ens van guanyar; han tingut la capacitat de renovar jugadors i han fitxat jugadors que estan molt bé; serà un partit difícil, però estem més preocupats per nosaltres que per ells».