menu
La segona volta comença al Nou Congost davant l'Unicaja
La segona volta comença al Nou Congost davant l'Unicaja
La segona volta comença al Nou Congost davant l'Unicaja

La segona volta comença al Nou Congost davant l'Unicaja

Aquest dissabte a les 18:00 el BAXI Manresa rep el conjunt malagueny en l'inici de la segona meitat del campionat, amb l'equip tocat per les baixes.

Divendres 15 de Gener de 2021 a les 16:53

Un rival de pes per començar la segona volta al Nou Congost. L'Unicaja de Luis Casimiro i Frankie Ferrari visita Manresa aquest dissabte a les 18:00 (el partit serà ofert en directe per Movistar+ Deportes 1). Els bagencs estan tocats per les baixes i no podran disposar de tot el 'roster'.

El BAXI Manresa comença la segona volta després d'una molt bona primera meitat del campionat. Balanç de 8 victòries i 9 derrotes, amb la visita a la pista de l'UCAM Murcia pendent. La jornada 20 suposa un gran repte per a l'equip del Bages, que rebrà l'Unicaja amb Eulis Báez lesionat, jugadors encara no recuperats com Guillem Jou i Makai Mason i d'altres que han caigut lesionats aquesta setmana. Janning té una lesió muscular al soli i Tabu, també amb molèsties, s'ha perdut entrenaments.

L'Unicaja, per la seva banda, no ha pogut comptar per als darrers partits amb Alberto Díaz i Axel Bouteille, i veurem amb quins jugadors podrà actuar el conjunt malagueny. Qui sí que hi serà serà Frankie Ferrari, des de fa unes setmanes jugador dels andalusos. Luis Casimiro retorna al pavelló on va debutar triomfalment com a entrenador.

En la prèvia d'aquesta jornada 20 han parlat Dani Pérez i Scott Eatherton. El base barceloní apuntava que «hem d'imposar el nostre ritme, una cosa que contra el Barça no vam poder fer; ells arrosseguen derrotes i esperem que la mala dinàmica els pesi; noto que les defenses es centren més en mi i em costa trobar passades, hem de trobar alternatives per generar». El pivot americà reconeixia que «tenim adversitats, però tots els equips tenen lesions; hem d'adaptar-nos a la situació i intentar guanyar».