menu
El BAXI Manresa visita un Gran Canaria necessitat
El BAXI Manresa visita un Gran Canaria necessitat
El BAXI Manresa visita un Gran Canaria necessitat

El BAXI Manresa visita un Gran Canaria necessitat

Els de Las Palmas porten una mala ratxa de 3 partits perduts a la Lliga Endesa i necessiten revertir la situació. Per part dels manresans, seran baixa Pérez, Báez, Jou i Janning.

Divendres 5 de Febrer de 2021 a les 16:47

El BAXI Manresa viatja aquest divendres a Gran Canaria per disputar la 23a jornada de la Lliga Endesa. Després del partit a casa davant el Burgos que va acabar amb derrota, el següent rival tampoc serà fàcil, ja que l'Herbalife Gran Canaria necessita guanyar, i els del Bages estan encara amb l'infermeria plena: no jugaran Guillem Jou, Matt Janning, Eulis Báez ni Dani Pérez.

El fet de no recuperar la majoria dels lesionats per part del BAXI Manresa farà que viatgi Lazar Mutic. El vinculat reforçarà les posicions interiors de l'equip en una visita que serà un gran repte per al grup de Pedro Martínez.

L'Herbalife Gran Canaria de Porfirio Fisac va tenir un inici irregular, i una bona ratxa els va permetre allunyar-se de la zona baixa. Ara, però, han perdut els darrers partits. Per tant, necessiten retrobar-se amb la victòria. Tenen grans armes per fer-ho, amb bons jugadors experimentats (Albicy, Stevic, Beirán, Shurna) o homes amb talent com Okoye, AJ Slaughter o Costello.

El tècnic Pedro Martínez deia en la prèvia que «entrenem amb menys jugadors però amb bon ànim i intentant fer les coses en la bona direcció; no recuperem cap jugador, i estem esperant que passi el partit per parar també a Juan Vaulet que està patint per molèsties a la fascia; no és una situació bona per nosaltres, però hem d'anar amb bon ànim i estar preparats».