menu
El BAXI Manresa rep el Movistar Estudiantes amb ganes de seguir progressant
El BAXI Manresa rep el Movistar Estudiantes amb ganes de seguir progressant
El BAXI Manresa rep el Movistar Estudiantes amb ganes de seguir progressant

El BAXI Manresa rep el Movistar Estudiantes amb ganes de seguir progressant

Darrers 5 partits de lliga regular amb el repte de poder aconseguir el nombre màxim de victòries. És dubte Dani Garcia amb una sobrecàrrega a l'adductor, mentre que Janning no ha entrenat.

Divendres 23 de Abril de 2021 a les 17:07

El Nou Congost viurà aquest dissabte a les 18:00 el primer dels 5 darrers partits de la Lliga Endesa pel que fa a la fase regular. Una recta final en què l'equip pretén quedar situat el millor possible a la classificació final. Tot i els dubtes, l'equip té la intenció de lluitar per la victòria i poder oferir una altra victòria a la seva afició, que aquesta setmana serà al voltant del pavelló per rebre els jugadors.

El BAXI Manresa vol guanyar-se la victòria després de la darrera derrota a la pista del Barça. Els de Pedro Martínez van fer un bon partit al Palau però no va ser suficient per guanyar. Aquest dissabte els del Bages tenen els dubtes de Dani Garcia i Matt Janning. El base mataroní té una sobrecàrrega a l'adductor, i Janning ha tornat aquest final de setmana dels Estats Units.

Els madrilenys van encadenar fa unes setmanes 3 victòries consecutives però han perdut pistonada perdent els 4 darrers partits. La plantilla ha patit canvis durant la temporada, i ara està dirigida per Jota Cuspinera, i liderada per Aleksa Avramovic a la pista. El pivot Ángel Delgado és el referent a la pintura d'una plantilla amb experiència i talent. El BAXI Manresa tornarà a trobar-se a la pista amb Aleksandar Cvetkovic.

Pedro Martínez deia en la prèvia d'aquest divendres que «no és moment de descartar res, ni positiu ni negatiu; anem dia a dia, i de moment pensem en l'Estudiantes; trobem a faltar els aficionats, però sabem que estan amb nosaltres; ens perdem el seu caliu i els trobem molt a faltar; ara l'Estudiantes va molt sobrat en la posició d'u, amb Barea, Robertson i Cvetkovic, tenen molts punts i molta generació; Avramovic, Vicedo, que està en un moment molt bo, i ens preocupa Delgado, que fa dobles figures per partit; estan en el seu millor moment de la temporada».