menu
El BAXI Manresa homenatjarà els abonats davant el Baskonia
El BAXI Manresa homenatjarà els abonats davant el Baskonia
El BAXI Manresa homenatjarà els abonats davant el Baskonia

El BAXI Manresa homenatjarà els abonats davant el Baskonia

L'equip de Pedro Martínez rebrà diumenge a les 18:30 el vigent campió de la Lliga Endesa i lluirà una samarreta commemorativa amb els noms de tots els qui han renovat l'abonament 2020-21.

Divendres 21 de Maig de 2021 a les 17:57

El BAXI Manresa tancarà una gran temporada a la Lliga Endesa rebent al Nou Congost la visita del TD Systems Baskonia, el vigent campió de la competició (diumenge a les 18:30, en directe per Movistar+ Deportes 2). No serà un partit qualsevol, ja que el conjunt del Bages retrà homenatge als 2.405 abonats de la temporada 2020-2021, que veuran el seu nom en la samarreta commemorativa que lluiran els jugadors, i a més alguns d'ells també apareixeran als LEDs del pavelló.

L'equip manresà arriba al darrer compromís molt tocat per les baixes, especialment en la posició de base. A part de Dani Pérez, baixa des de ja fa moltes setmanes, tampoc podran jugar ni Makai Mason, ni Dani Garcia ni Guillem Jou. Qui sí que podrà ser sobre la pista és Melwin Pantzar, base suec que ha arribat aquesta setmana provinent del Valladolid de la LEB Or i que ajudarà l'equip a assolir el triomf i intentar acabar més amunt de l'onzè lloc.

No ho tindran fàcil els bagencs, ja que davant hi haurà un Baskonia que, tot i que ha perdut Vildoza (que ha marxat als New York Knicks) i Polonara (lesionat), segueix tenint molt de talent a la seva plantilla en homes com Rokas Giedraitis i Tonye Jekiri, i a més han incorporat homes contrastats i amb experiència a la lliga com Quino Colom i Frantz Massenat.

A la prèvia del partit, el tècnic Pedro Martínez explicava que «tenim baixes i lesionats, i hem d'agrair a Melwin Pantzar que vulgui venir per un partit; esperem com a mínim poder tenir 2 jugadors que puguin jugar amb naturalitat a la posició d'u; no tenim gaire expectatives competitives, és un rival superior i més tenint en compte la situació en què estem, poder competir seria un gran èxit per nosaltres davant la situació que tenim».