menu
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Casademont Zaragoza
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Casademont Zaragoza
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Casademont Zaragoza

El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Casademont Zaragoza

Diumenge a les 17:00 (Movistar+ Deportes) arrenca el campionat per als de Pedro Martínez, que compten amb tota la plantilla.

Divendres 17 de Setembre de 2021 a les 17:18

L'hora de la veritat ja és aquí. Diumenge a la tarda el BAXI Manresa s'estrena en la Lliga Endesa a la pista del Casademont Zaragoza de Jaume Ponsarnau. Els del Bages compten amb tots els seus jugadors, mentre que els aragonesos tenen lesionats.

Després d'una pretemporada culminada amb la consecució de la Lliga Catalana, el BAXI Manresa comença la Lliga Endesa. Pedro Martínez haurà de descartar un dels 13 jugadors que té disponibles per al partit. L'equip ha entrenat aquest divendres al Nou Congost i li queden 2 entrenaments més abans del xoc de diumenge.

Per la seva banda, el Casademont Zaragoza té una plantilla renovada, amb homes experimentats com San Miguel o Stan Okoye, i un dels darrers fitxatges, Adam Waczynski. Jaume Ponsarnau no podrà comptar amb Omar Cook ni Santi Yusta, tots dos lesionats. Qui sí que s'incorporarà al quadre vermell és Kenan Sipahi, el base turc que ha arribat per substituïr Cook.

En la prèvia d'aquesta primera jornada han parlat Pedro Martínez, Dani Pérez i Elias Valtonen. L'entrenador ha declarat que «els jugadors estaran en procés d'adaptació, encara lluny del nostre millor moment, però com que els rivals encara estaran també lluny, a veure si podem competir; no tenim molta informació d'ells perquè només els hem vist en partits amistosos». Dani Pérez, per la seva banda, deia que «el genoll no m'ha donat cap problema, em trobo bé físicament, cada dia una mica millor; som molts jugadors nous a la lliga que s'han d'adaptar, però veien el dia a dia crec que l'equip respondrà; la gent s'ho passarà bé i donarem espectacle». Elias Valtonen, debutant en la Lliga Endesa, ha dit que «tinc ganes de començar, és el primer partit de lliga i sempre és emocionant; crec que tenim un bon equip, amb gent nova com jo mateix; m'he adaptat bé, va ser molt important poder jugar davant la nostra afició».