menu
El BAXI Manresa rep un Real Betis en el seu millor moment
El BAXI Manresa rep un Real Betis en el seu millor moment
El BAXI Manresa rep un Real Betis en el seu millor moment

El BAXI Manresa rep un Real Betis en el seu millor moment

Els andalusos arriben amb una ratxa de 4 de 7, només perdent amb Barça, Madrid i Baskonia. Els tècnics del BAXI Manresa decidiran demà quin jugador deixen fora.

Divendres 6 de Març de 2020 a les 13:56

El BAXI Manresa tornarà a jugar davant la seva afició després de gairebé 1 mes. Els del Bages reben un Coosur Real Betis que en els darrers partits ha aconseguit una millora substancial, en part gràcies a les incorporacions de Jerome Jordan i Erick Green.

Torna el bàsquet al Nou Congost després d'unes setmanes de pausa. El BAXI Manresa vol espolsar-se de l'esquena els equips que lluiten en les darreres places, com el rival d'aquest dissabte a les 18:00. Amb tota la plantilla disponible, Pedro Martínez decidirà demà quin dels jugadors queda fora. Durant aquesta setmana, només Dulkys s'ha perdut entrenaments per culpa d'una faringitis. Toolson segueix posant-se en forma després de la seva lesió. 

Per la seva banda, els andalusos arriben amb una millora clara en els darrers partits. Els homes de Curro Segura han guanyat en 4 de les darreres 7 jornades de la Lliga Endesa. Arriben amb cares conegudes, com les d'Albert Oliver i Nacho Martín. I amb dues cares noves que estan donant un nou aire a l'equip: Jerome Jordan i Erick Green, dos jugadors de qualitat contrastada a la competició. Arriben en el millor moment de la temporada, només cedint victòries davant Barça, Madrid i Baskonia.

El tècnic Pedro Martínez deia avui que «des que vam jugar contra el Betis han guanyat molts partits, estan en el millor moment de la temporada; han fet les incorporacions de Green, un ugador 'top' i Jerome Jordan; ara mateix és un equip que està guanyant; tenen molt bon equip, és un partit que haurem de jugar molt bé per treure'l endavant».