menu
El BAXI Manresa disputa al Nou Congost una 'final' per seguir viu a la Champions League
El BAXI Manresa disputa al Nou Congost una 'final' per seguir viu a la Champions League
El BAXI Manresa disputa al Nou Congost una 'final' per seguir viu a la Champions League

El BAXI Manresa disputa al Nou Congost una 'final' per seguir viu a la Champions League

A efectes pràctics, els del Bages necessiten una victòria, (o bé una combinació poc probable) per tal d'accedir a la següent ronda de la competició continental. Ryan Toolson, baixa per culpa d'una recaiguda en la seva lesió al peu.

Dimarts 4 de Febrer de 2020 a les 19:08

Aquest dimecres a les 20:00, mitja hora abans de l'habitual, el BAXI Manresa es juga l'existència a la competició europea. Els de Pedro Martínez no podran comptar amb Ryan Toolson, que haurà d'estar unes setmanes de baixa per recuperar-se bé de la seva lesió al peu. Sí que es podrà comptar amb un Nou Congost ple fins la bandera i amb una afició entregada per seguir en la competició. Aquest dimecres a les 20:00, mitja hora abans de l'habitual, el BAXI Manresa es juga l'existència a la competició europea. Els de Pedro Martínez no podran comptar amb Ryan Toolson, que haurà d'estar unes setmanes de baixa per recuperar-se bé de la seva lesió al peu. Sí que es podrà comptar amb un Nou Congost ple fins la bandera i amb una afició entregada per seguir en la competició.

Darrer jornada de la lligueta de la Basketball Champions League al Nou Congost. El BAXI Manresa, tot i tenir-ho a prop des de fa un parell de jornades, no va poder certificar la seva presència a la següent ronda. Cal guanyar el Dinamo Sassari al Nou Congost. Si els del Bages perden, caldria esperar que perdéssin tant UNET Holon (que juga a casa davant el Lietkabelis) com Oostende (que juga a la pista del Torun). Això forçaria un triple empat Manresa-Lietkabelis-Oostende, que beneficiaria els del Bages per quedar en 4a posició.

El rival d'aquest darrer partit de la fase regular és un dels més potents de la competició, amb un gran equip, liderat des de la banqueta per l'entrenador Gianmarco Pozzeco, i des de la pista per Dyshaun Pierre (13,8 punts 8,8 rebots i 2,4 assistències) i Dwayne Evans (16,4 punts, 5,1 rebots i gairebé 2 assistències per partit).

Toolson recau de la seva lesió
L'escorta d'Arizona Ryan Toolson ha recaigut de la seva lesió i haurà d'estar unes setmanes fora de la pista. El dorsal 2 del BAXI Manresa té des de fa setmanes una lesió al peu esquerre de la qual no acaba de fer net, i per assegurar la seva recuperació estarà prop d'un mes sense actuar.  

Guillem Jou parlava abans d'aquest important partit, i apuntava que «l'equip està bé, entrenant i preparant un partit important; hem de seguir la dinàmica del partit de la primera volta, controlar el pal baix i la transició, ja que són un equip molt físic; espero veure el Nou Congost com el dia del Real Madrid, sabem que estarà 'a tope' i donant suport a l'equip».

Recepció a l'Ajuntament de Manresa
Una delegació del Dinamo Sassari serà rebuda aquest dimecres a les 13:00 a l'Ajuntament de Manresa. El conjunt sard ha viatjat amb un grup nombrós d'aficionats i dirigents. Els membres del club de Sàsser seran rebuts per l'alcalde del Consistori, tal com va passar en el partit d'anada amb els directius desplaçats del Bàsquet Manresa.