menu
El BAXI juga el segon partit en quatre dies al Congost
El BAXI juga el segon partit en quatre dies al Congost
El BAXI juga el segon partit en quatre dies al Congost

El BAXI juga el segon partit en quatre dies al Congost

L'equip de Pedro Martínez s'enfrontarà, diumenge a les 20:00, al València de Jaume Ponsarnau.

Divendres 25 de Setembre de 2020 a les 19:53

El BAXI Manresa tornarà a jugar al Nou Congost tres dies després del matx davant l'Obradoiro, que va acabar amb victòria gallega en el frec a frec final. Diumenge a les 20:00 el rival serà el València Basket de Jaume Ponsarnau, un dels equips potents de la competició, que avui ha guanyat el MoraBanc Andorra a La Fonteta (91-76).

Els jugadors de Pedro Martínez saben que hauran de millorar alguns aspectes del seu joc per tal de fer front al seu poderós oponent i lluitar pel segon triomf, després de l'assolit a la pista del Movistar Estudiantes en la primera jornada. L'equip s'ha entrenat aquest divendres i ho farà en dues sessions més prèvies al partit de diumenge a les 20:00.

Per la seva banda, els valencians es presenten al duel amb el mateix balanç que els vermells, ja que en l'inici de la competició van caure a la pista del Baskonia, el vigent campió i un altre dels favorits al títol. Ponsarnau té enguany una plantilla molt àmplia per compaginar la Lliga Endesa i l'Eurolliga, amb homes que ja hi eren l'any passat, com Dubljevic, i incorporacions de nivell com Prepelic, Kalinic o Derrick Williams.

Segon dia de #CongostLIVE

Aquest diumenge, tal com es va fer en un programa pilot dijous a la tarda, el Departament de Comunicació del BAXI Manresa connectarà a través del "Congost LIVE!", una iniciativa que permet els aficionats connectar en directe amb el pavelló i veure tot el que hi passa, a banda de posar-se al dia amb dades, classificació, resums de partits i anàlisi de periodistes. Una hora abans del partit davant el Valencia Basket, és a dir, a les 19:00, es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Bàsquet Manresa el pre-partit. Els aficionats es podran sentir una mica més a prop de l'equip i el pavelló amb aquesta iniciativa, que ja en el primer dia va tenir una gran acceptació. Des de qualsevol Smart TV, mòbil, tauleta o ordinador, l'afició pot ser en directe al Nou Congost.