top
Us ofereix la prèvia

Visita del BAXI Manresa a la pista de l'Estudiantes amb diversos dubtes a la plantilla

Divendres 11 de Octubre de 2019 a les 14:01

Eulis Báez arrossega molèsties, i es suma a les baixes de Sima i Ferrari, mentre que Toolson encara haurà de quedar-se fora de la convocatòria.

La quarta jornada de la Lliga Endesa portarà el BAXI Manresa a disputar un partit a la pista del Movistar Estudiantes, aquest diumenge al vespre (20:00). Eulis Báez és dubte per una lesió a la cama esquerra, i s'afegeix a la llista de lesionats amb Ferrari i Sima. Ryan Toolson no podrà entrar en la convocatòria a l'espera que es resolgui el tema burocràtic que obliga a jugar Jordan Davis com a americà.

L'equip intentarà competir aquest diumenge a Madrid sense estar en l'estat que li agradaria. Les baixes per lesió obligaran l'equip a fer un esforç extra per poder competir davant d'un equip perillós i amb talent.

El Movistar Estudiantes ha incorporat aquesta temporada homes com Phil Pressey i Juan Palacios a les seves files, i manté grans talents com el de Darío Brizuela. A la banqueta, un tècnic serbi: Aleksandar Dzikic, que ja va aconseguit una victòria en el primer partit a casa.

A la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez deia que «no voleu que Eulis Báez forci perquè té una lesió de la qual pot recaure fàcilment; el club està fent tot el possible per solventar el tema burocràtic de Jordan Davis, acabarà jugant com a comunitari; per la problemàtica que tenim amb el base sense Ferrari, en aquest partit hi haurà de ser Jordan Davis».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials