top
Us ofereix la prèvia

La segona volta del BAXI Manresa comença a Lugo davant el Breogán (dissabte 20:30)

Divendres 25 de Gener de 2019 a les 16:06

Breogán-Manresa, aquest dissabte a les 20:30 al Pazo. Gintvainis podria reaparèixer, mentre que Jou segueix amb molèsties.

Comença la segona meitat del campionat per al BAXI Manresa. Ho fa en una pista coneguda per les dues visites de la temporada passada: el Pazo dos Deportes de Lugo. El Breogán, l’altre ascendit, porta una molt bona ratxa i intentarà aconseguir la setena victòria. No s’espera que actui encara Guillem Jou, però podria reaparèixer Gintvainis.

El BAXI Manresa comença una segona volta prometedora, amb 9 victòries de coisí i més partits a casa que a fora. El primer que toca és visitar Lugo. Els de Joan Peñarroya juguen aquest dissabte a les 20:30. En aquesta setmana de feina, un cop assumida la no participació a la Copa del Rei, ha tingut molèsties Ryan Toolson als isquiotibials, tot i que viatjarà amb l’equip. Podria tornar el base Jakis Gintvainis, que arrossegava una lesió. Qui encara no estarà a punt serà Guillem Jou.

El Cafés Candelas Breogán és el 15è classificat, amb 6 victòries i 11 derrotes, i ha sofert molts canvis durant aquesta primera volta. Va tenir un inici irregular, però amb noves incorporacions ha canviat i ha aconseguit una dinàmica positiva, que l’ha dut a guanyar equips com el Real Madrid. Entre els conebuts, els exteriors Aleks Cvetkovic i Salva Arco.

Joan Peñarroya deia en la prèvia que «hem començat la setmana perdent les opcions de jugar la Copa, a mesura que ha avançat la setmana cada cop hem estat en una situació més normal; juguem en un camp molt difícil, i amb un rival que poc té a veure amb el que ens vam trobar a la primera volta; el rival ha canviat, i també nosaltres: Salva Arco ha donat caràcter i punts importants a l’equip, juntament amb un jugador americà a la línia exterior»

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials