menu
Expectació al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra
Expectació al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra
Expectació al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra

Expectació al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra

El duel de la jornada 31 podria suposar un pas de gegant per ser als play-off. El BAXI Manresa sembla que podrà tenir finalment disponible la plantilla, a banda de Corey Fisher.

Dijous 9 de Maig de 2019 a les 20:03

Tambors de guerra al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra. L'equip pirinenc té una de les últimes oportunitats per poder-se posar en la lluita pels play-off. El BAXI Manresa espera un ambient de gala, en un partit on sembla que tothom estarà disponible, tret de Fisher, tot i les molèsties que han tingut homes com Lalanne o Toolson.

La lluita pels play-off del BAXI Manresa comença el seu compte enrere. Resten 4 jornades, 2 de les quals es juguen aquest final de setmana. El primer assalt és el Manresa-Andorra, partit pel qual s'ha preparat l'equip de Peñarroya, amb molts tocats entre setmana, com Cady Lalanne, recuperant-se d'una lesió al soli, i Toolson, que ha començat a entrenar a finals de setmana per culpa de molèsties a l'esquena. S'espera un pavelló ple fins la bandera.

El visitant és el MoraBanc Andorra, que des d'aquesta temporada està a les ordres d'Ibon Navarro. L'entrenador de Vitòria compta amb tots els seus jugadors per intentar assaltar el Nou Congost. Els del Pirineu són desens amb 14 victòries i 16 derrotes, i els seus líders estadístics són l'exterior Dylan Ennis, un home atlètic, i el pivot Moussa Diagne.

Joan Peñarroya deia a la roda de premsa prèvia que «estem il·lusionats per jugar el partit de demà i el de diumenge, estem en una situació que tots hauríem firmat a principi de temporada; ens enfrontem a un rival ple de bons jugadors, amb un entrenador que coneix bé aquesta casa; si no aconsegueixen la victòria tindrien complicat entrar als play-off; els seus números parlen que tot i haver sofert derrotes estan en un moment de forma de bona anotació i percentatges; serà un partit dur».