top
Us ofereix la prèvia

Expectació al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra

Dijous 9 de Maig de 2019 a les 20:03

El duel de la jornada 31 podria suposar un pas de gegant per ser als play-off. El BAXI Manresa sembla que podrà tenir finalment disponible la plantilla, a banda de Corey Fisher.

Tambors de guerra al Nou Congost per rebre el MoraBanc Andorra. L'equip pirinenc té una de les últimes oportunitats per poder-se posar en la lluita pels play-off. El BAXI Manresa espera un ambient de gala, en un partit on sembla que tothom estarà disponible, tret de Fisher, tot i les molèsties que han tingut homes com Lalanne o Toolson.

La lluita pels play-off del BAXI Manresa comença el seu compte enrere. Resten 4 jornades, 2 de les quals es juguen aquest final de setmana. El primer assalt és el Manresa-Andorra, partit pel qual s'ha preparat l'equip de Peñarroya, amb molts tocats entre setmana, com Cady Lalanne, recuperant-se d'una lesió al soli, i Toolson, que ha començat a entrenar a finals de setmana per culpa de molèsties a l'esquena. S'espera un pavelló ple fins la bandera.

El visitant és el MoraBanc Andorra, que des d'aquesta temporada està a les ordres d'Ibon Navarro. L'entrenador de Vitòria compta amb tots els seus jugadors per intentar assaltar el Nou Congost. Els del Pirineu són desens amb 14 victòries i 16 derrotes, i els seus líders estadístics són l'exterior Dylan Ennis, un home atlètic, i el pivot Moussa Diagne.

Joan Peñarroya deia a la roda de premsa prèvia que «estem il·lusionats per jugar el partit de demà i el de diumenge, estem en una situació que tots hauríem firmat a principi de temporada; ens enfrontem a un rival ple de bons jugadors, amb un entrenador que coneix bé aquesta casa; si no aconsegueixen la victòria tindrien complicat entrar als play-off; els seus números parlen que tot i haver sofert derrotes estan en un moment de forma de bona anotació i percentatges; serà un partit dur».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials