top
Us ofereix la prèvia

El Nou Congost es prepara per un derbi entre BAXI Manresa i Barça que serà molt exigent

Dissabte 7 de Desembre de 2019 a les 13:40

Expectació per rebre un dels grans de la lliga encara amb baixes per part del BAXI Manresa, però amb ganes de competir davant d'un equip ple d'estrelles. Sima ja està a punt per jugar, mentre que Nelson és dubte però podria entrar.

El BAXI Manresa es prepara per un derbi exigent davant del Barça, que aquesta temporada és un súper-equip destinat a lluitar per tots els títols. El BAXI Manresa encara té diversos jugadors de baixa, com els de llarga durada. De tota manera, Pedro Martínez ha avisat que Sima està recuperat i Nelson, en la recta final de la seva recuperació, és dubte. 

Expectació pel partit que aquest diumenge a les 18:30 enfrontarà el BAXI Manresa i el Barça al Congost. El BAXI Manresa l'afronta després de dues victòries consecutives, una en cada competició, tot i no tenir encara tots els jugadors disponibles. A banda de Ferrari, Tomàs i Báez que tenen lesions de llarga durada, Sima ha entrenat ja amb el grup, mentre que l'anglès Nelson està pendent d'una prova per saber si podrà donar un cop de mà a l'equip.

Per la seva banda, el Barça arriba amb l'aureola de favorit per lluitar pels títols. Líder a la Lliga Endesa i a l'Eurolliga, els homes de Pesic compten amb grans estrelles, i reforços de luxe arribats aquest estiu com ara Davies, Higgins i Nikola Mirotic.

El tècnic manresà Pedro Martínez deia a la prèvia que «guanyar no és impossible, tot i que sigui poc probable; és difícil aturar un jugador com Mirotic, perquè una bona part del seu èxit depèn d'ell; hem de fixar-nos en el que fem nosaltres».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials