menu
El BAXI Manresa vol acabar el desembre mantenint tendència
El BAXI Manresa vol acabar el desembre mantenint tendència
El BAXI Manresa vol acabar el desembre mantenint tendència

El BAXI Manresa vol acabar el desembre mantenint tendència

Darrer partit de l'any a Sevilla davant un rival que també és a la zona baixa. Demà es decidirà quin jugador queda descartat per viatjar. Sakho i Ferrari són les uniques baixes.

Divendres 27 de Desembre de 2019 a les 13:49

Aquest ha estat un gran mes de desembre per al BAXI Manresa, només amb derrotes davant el Barça i a Lituània en Champions League. L'equip vol mantenir aquesta bona dinàmica davant d'un rival que també vol escapar-se de la zona baixa. Pedro Martínez té tots els jugadors disponibles, tret de Frankie Ferrari i Jordan Sakho. Aquest dissabte es descartarà un jugador per al desplaçament.

El BAXI Manresa vol allargar el seu bon moment de joc en una pista difícil, davant d'un rival que necessita una victòria per començar-se a allunyar dels darrers llocs de la classificació. El partit d'aquest diumenge a les 12:30 a Sevilla pot posar una mica més de distància entre els manresans i la cua de la classificació.

El rival d'aquest diumenge és el Coosur Real Betis, que ara per ara té 3 victòries i és a la darrera posició. L'equip de la capital andausa té marcar aquest partit com una oportunitat per sumar i sortir de la part baixa. L'equip bètic compta amb jugadors de gran experiència que han passat pel BAXI Manresa, com Albert Oliver o Nacho Martín. Shane Whittington és el més valorat de l'equipm juntament amb AJ Slaughter, el màxim anotador.

Pedro Martínez parlava abans del viatge de l'equip a Sevilla. El tècnic explicava que «és un partit molt difífcil: ells han aconseguit les 3 victòries a casa i només hi han perdut amb els 3 primers; tenen un equip que té talent, jugadors amb capacitat d'anotar, que juguen amb ritme viu; és un partit molt complicat; a la Lliga hi ha molta igualtat, i en qüestió de 2 setmanes la classificació pot canviar».