top
Us ofereix la prèvia

El BAXI Manresa visita l'equip emergent de la Lliga Endesa

Divendres 22 de Novembre de 2019 a les 14:18

El Casademont Zaragoza és tercer a la classificació per darrere de Madrid i Barça. Els del Bages no podran comptar amb Báez ni Tomàs. Sima i Kravish arrosseguen molèsties i són dubte.

El Casademont Zaragoza és l'equip que millor campanya està fent aquesta temporada a la Lliga Endesa. El BAXI Manresa visita aquest dissabte a les 20:30 el Príncipe Felipe per intentar competir davant un equip que, a banda dels dos "grans", està emergent a la competició domèstica.

Per part del quadre manresà, seran baixa encara per lesió Báez i Tomàs, a qui encara els queden 2 setmanes per recuperar-se, pel cap baix. Són dubte Kravish, encara amb molèsties arran de la seva lesió al turmell, i Sima, que pràcticament no ha entrenat aquesta setmana. També s'ha vist afectat per una malaltia Will Magarity, amb un atac d'asma que li ha fet perdre's entrenaments.

Per la seva banda, el Casademont Zaragoza té lesionats Seibutis i Fran Vázquez. A la plantilla dels aragonesos, vells coneguts de l'afició manresna, com el base Rodrigo San Miguel o l'escorta DJ Seeley. Un Zaragoza amb experiència i talent contrastat que està donant, per ara, un rendiment espectacular.

Pedro Martínez deia a la prèvia de la jornada 10 que «espero que puguem competir; és un equip fort a casa, amb molt de rebot en atac, jugadors físics que juguen amb agressivitat, un equip molt ràpid i amb molt de ritme; no serà fàcil competir i estar preparats».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials