menu
El BAXI Manresa té un partit per somiar al Nou Congost
El BAXI Manresa té un partit per somiar al Nou Congost
El BAXI Manresa té un partit per somiar al Nou Congost

El BAXI Manresa té un partit per somiar al Nou Congost

Segon partit de la sèrie de quarts de final a casa, amb un 1-0 favorable al Real Madrid. Seguiran sent baixa Toolson, Murphy i Fisher.

Dissabte 1 de Juny de 2019 a les 18:32

El Nou Congost viurà aquest diumenge a les 21:30 el primer partit de play-off de la Lliga Endesa en 21 anys. Gran expectació a la capital del Bages per un partit que serà una festa, passi el que passi. Després de la victòria inicial en la sèrie dels blancs, o tot o res per al BAXI Manresa.

Els locals són conscients de la dificultat del rival i del partit, més encara tenint en compte les baixes que arrossega el quadre de Joan Peñarroya. Sigui com sigui, l'equip intentarà competir perquè la ocasió i la temporada que han fet, s'ho valen. Aquest partit és un premi per als aficionats del Nou Congost.

El Real Madrid intentarà segellar el pas a semifinals al Nou Congost. L'equip de Pablo Laso va superar el Manresa en el primer partit de la sèrie, al millor de 3. És el favorit, i té homes en plena forma, com l'argentí Facundo Campazzo.

El tècnic Joan Peñarroya deia en la roda de premsa prèvia que «anem amb els mateixos jugadors que vam viatjar a Madrid, i anem amb ganes de fer millor partit; sabem de l'enorme potencial del seu equip, i encara que els defensem bé tenen arguments per anotar, però vam estar dèbils i van entrar en confiança; és important resetejar el cap, tant si has perdut com si has guanyat; hi ha una generació que no ha vist un partit de play-off de la Lliga Endesa, com la meva filla, que té 20 anys; que l'afició gaudeixi, que ha estat donant suport a l'equip durant tot l'any».