top
Us ofereix la prèvia

El BAXI Manresa, a Estrasburg per mantenir-se invicte

Dilluns 28 de Octubre de 2019 a les 18:03

Aquest dimarts (20:30), tercera jornada europea davant d'un perseguidor del Grup A. Ferrari debutarà a Europa, i Guillem Jou és dubte després de patir un esquinç en el darrer partit.

El BAXI Manresa emprèn la segona "etapa" de la gira d'aqueta setmana a Estrasburg, on aquest dimarts disputarà la jornada 3 de la temporada regular de la Basketball Champions League. Ferrari segueix amb l'equip després de reaparèixer, i a hores d'ara hi ha el dubte de si podrà actuar Guillem Jou, amb un esquinç al turmell esquerre.

El partit davant el Real Madrid va deixar una bona imatge de l'equip però també una lesió a Guillem Jou, que té un esquinç al turmell i és dubte per jugar a Estrasburg. Qui ja ha entrat en la dinàmica de l'equip és Frankie Ferrari, que va tornar a jugar a Madrid amb bones sensacions. L'equip té ganes de no perdre pistonada a Europa, on ha guanyat els dos partits que ha disputat.

Per la seva banda, l'equip francès està en una situació similar al BAXI Manresa en la lliga, però amb una victòria i una derrota a la Champions League. El SIG Strasbourg està dirigit pel tècnic Vincent Collet, un clàssic de les banquetes franceses, amb més de 15 temporades d'experiència. Ara per ara, els americans York i Trice estan liderant estadísticaent l'equip, amb 15 i 13 punts respectivament per partit a la BCL.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials