top
Us ofereix la prèvia

El BAXI Manresa defensa davant el Lietkabelis lituà el liderat de grup

Dilluns 16 de Desembre de 2019 a les 13:34

Els manresans volen la quarta victòria consecutiva a la Champions League. Pere Tomàs no entra a la convocatòria, i Mitrovic es queda descansant a Manresa.

Aquest dilluns al matí l'expedició del BAXI Manresa ha emprès el viatge a Panazevys, Lituània, per disputar el partit de la jornada 9 de la BCL. El rival: el Lietkabelis, que va posar contra les cordes el BAXI Manresa en el partit d'anada. La defensa del lideratge del grup passa per guanyar a la pista de l'equip de l'ex-Manresa Zeljko Sakic. 

El BAXI Manresa viatja aquest dilluns al matí cap a Lituània. Pere Tomàs ultima la seva recuperació però és encara baixa. Mitrovic també s'ha quedat a Manresa per tenir un partit de descans, tot i no tenir cap lesió. S'afegeixen a les baixes de Ferrari i Sakho, per lesió, i Cvetkovic, que no està inscrit per a la competició europea.

El rival buscarà la seva quarta victòria. En el darrer partit, davant d'un dels equips més potents del grup, els lituans van caure per només 4 punts. Serà el seu tercer partit de la competició consecutiu a casa. Després d'un inici complicat amb 3 derrotes, el Lietkabelis, amb Zeljko Sakic liderant l'equip, han trobat la manera d'aconseguir guanyar partits (3 dels darrers 4).

Analitzaven el partit i el rival abans de marxar a Lituània Dulkys i Báez. L'aler lituà deia que «el Lietkabelis té bones individualitats, però el seu punt fort més important és que juguen com a equip, juguen bé i amb intel·ligència; no serà fàcil jugar en aquell ambient; tindrem possibilitats, hem començat a guanyar partits i a saber quins són els nostres rols». També feia declaracions Eulis Báez. L'ala-pivot dominicà «estem millorant en petits detalls, tenim més estabilitat i menys altibaixos durant els partits; hem de procurar seguir fent el nostre joc, pensar en les nostres coses: això és el que ens està portant a guanyar partits a la BCL; el seu punt fort és Zeljko Sakic, un bon jugador del qual ens n'haurem d'encarregar Will i jo».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials