menu
El BAXI Manresa defensa davant el Lietkabelis lituà el liderat de grup
El BAXI Manresa defensa davant el Lietkabelis lituà el liderat de grup
El BAXI Manresa defensa davant el Lietkabelis lituà el liderat de grup

El BAXI Manresa defensa davant el Lietkabelis lituà el liderat de grup

Els manresans volen la quarta victòria consecutiva a la Champions League. Pere Tomàs no entra a la convocatòria, i Mitrovic es queda descansant a Manresa.

Dilluns 16 de Desembre de 2019 a les 13:34

Aquest dilluns al matí l'expedició del BAXI Manresa ha emprès el viatge a Panazevys, Lituània, per disputar el partit de la jornada 9 de la BCL. El rival: el Lietkabelis, que va posar contra les cordes el BAXI Manresa en el partit d'anada. La defensa del lideratge del grup passa per guanyar a la pista de l'equip de l'ex-Manresa Zeljko Sakic. 

El BAXI Manresa viatja aquest dilluns al matí cap a Lituània. Pere Tomàs ultima la seva recuperació però és encara baixa. Mitrovic també s'ha quedat a Manresa per tenir un partit de descans, tot i no tenir cap lesió. S'afegeixen a les baixes de Ferrari i Sakho, per lesió, i Cvetkovic, que no està inscrit per a la competició europea.

El rival buscarà la seva quarta victòria. En el darrer partit, davant d'un dels equips més potents del grup, els lituans van caure per només 4 punts. Serà el seu tercer partit de la competició consecutiu a casa. Després d'un inici complicat amb 3 derrotes, el Lietkabelis, amb Zeljko Sakic liderant l'equip, han trobat la manera d'aconseguir guanyar partits (3 dels darrers 4).

Analitzaven el partit i el rival abans de marxar a Lituània Dulkys i Báez. L'aler lituà deia que «el Lietkabelis té bones individualitats, però el seu punt fort més important és que juguen com a equip, juguen bé i amb intel·ligència; no serà fàcil jugar en aquell ambient; tindrem possibilitats, hem començat a guanyar partits i a saber quins són els nostres rols». També feia declaracions Eulis Báez. L'ala-pivot dominicà «estem millorant en petits detalls, tenim més estabilitat i menys altibaixos durant els partits; hem de procurar seguir fent el nostre joc, pensar en les nostres coses: això és el que ens està portant a guanyar partits a la BCL; el seu punt fort és Zeljko Sakic, un bon jugador del qual ens n'haurem d'encarregar Will i jo».