menu
Comença el somni del BAXI Manresa: play-off pel títol
Comença el somni del BAXI Manresa: play-off pel títol
Comença el somni del BAXI Manresa: play-off pel títol

Comença el somni del BAXI Manresa: play-off pel títol

Primer enfrontament aquest dijous a les 21:30 a la pista del Real Madrid. Fisher serà finalment baixa per un partit històric per al club del Bages.

Dimecres 29 de Maig de 2019 a les 14:09

El BAXI Manresa somia. Tard o d'hora, no sabem quan, s'acabarà despertant, però cal que club i afició gaudeixin de cada moment. Demà, primer partit de quarts de final davant el Real Madrid. Primer contra vuitè en una lluita pel títol apassionant. Corey Fisher no viatjarà amb l'equip, encara s'està recuperant de la seva lesió.

Amb il·lusió i ambició, el BAXI Manresa afronta la primera eliminatòria de play-offs de la Lliga Endesa en 21 anys. L'any del retorn, just després d'ascendir, els de Joan Peñarroya es planten en la lluita pel títol després de quedar en vuitena posició. En una temporada amb moltes baixes, l'equip s'ha sabut mantenir entre els primers durant moltes jornades i ha aconseguit el "premi" de jugar les eliminatòries finals.

El Real Madrid ha estat el primer de la lliga regular. Després de guanyar a la darrera jornada s'ha assegurat la primera posició, per la qual Barça i Baskonia també competien. Els blancs, dirigits per Pablo Laso, són els favorits per revalidar el títol. Homes com Llull, Rudy, Campazzo, Carroll, Ayón o Tavares, que diumenge seran a Manresa, no necessiten presentació per als amants del bàsquet.

El BAXI Manresa ha obert aquest dimecres al matí les portes del Pavelló del Nou Congost a la premsa, i Joan Peñarroya ha parlat abans en la roda de premsa. El tècnic manresà deia que «hem fet dos entrenaments abans de viatjar, i ho fem amb tota la il·lusió que ens transmet la gent, i amb l'alegria d'haver assolit una fita que l'equip des del principi, tot i que amb la boca petita, deia que perquè no es podia aconseguir; malgrat tots els canvis, problemes, i el final de temporada on no hem pogut aconseguir més victòries que derrotes, jugarem el play-off».