menu
BAXI Manresa i Tenerife medeixen les forces al Congost
BAXI Manresa i Tenerife medeixen les forces al Congost
BAXI Manresa i Tenerife medeixen les forces al Congost

BAXI Manresa i Tenerife medeixen les forces al Congost

Després d'aconseguir la victòria a la BCL, els dos equips s'enfronten en Lliga Endesa. El Manresa inclourà Toolson i deixarà Davis fora juntament amb els lesionats Sima i Ferrari.

Dissabte 19 de Octubre de 2019 a les 13:22

Aquest diumenge a les 12:30 duel al Nou Congost entre el BAXI Manresa i l'Iberostar Tenerife. Els manresans busquen la segona victòria de la temporada, que ja han tingut molt a prop en dues ocasions, i els canaris volen desanivellar favorablement el seu balanç.

El BAXI Manresa rep un equip perillós, amb vells coneguts i jugadors contrastats a la Lliga Endesa. Ryan Toolson entrarà en la convocatòria, i ho farà també el jugador júnior Marc Peñarroya, que reforçarà la posició de base en l'absència de Davis i Ferrari. L'equip té ganes de tornar a jugar davant la seva gent i competir bé per poder tenir opcions de victòria davant el Tenerife.

Els de La Laguna arruben amb el mateix nombre de victòries i de derrotes. L'Iberostar Tenerife s'ha reforçat aquest estiu amb jugadors de renom a la nostra lliga, com ara Giorgi Shermadini, Sasu Salin, o Marcelinho Huertas. A més, també ha contractat joventut i jugadors emergents com Santi Yusta o el conegut Iffe Lundberg. Txus Vidorreta disposa d'un gran arsenal per aquesta temporada, caldrà lluitar per aturar-los.

Pedro Martínez deia en la seva compareixença prèvia que «el Tenerife té jugadors amb molts experiència, començant en la posició de base amb Huertas, i jugadors amb bon tir de 3 punts, com Yusta, Salin, Dïez... i en aquest inici de temporada Shermadini està sent decisiu generant molt per als seus companys; tenim les baixes de Sima, Ferrari i Davis, entra a la convocatòria el Júnior Marc Peñarroya».