menu
El BAXI Manresa viatja valent a la pista del Valencia Basket
El BAXI Manresa viatja valent a la pista del Valencia Basket
El BAXI Manresa viatja valent a la pista del Valencia Basket

El BAXI Manresa viatja valent a la pista del Valencia Basket

Amb 4 victòries i 3 derrotes els del Bages es planten a la pista d’un dels grans equips de la lliga, que ha tingut un inici molt complicat i necessita guanyar.

Dijous 8 de Novembre de 2018 a les 19:40

Sense cap tipus de pressió, i amb el repte de seguir invicte fora de casa, aquest cop a la pista del Valencia Basket, campió de lliga fa dos anys, però que ha tingut un inici amb calendari difícil. Els homes de Joan Peñarroya estan tots disponibles, tret dels lesionats Lukovic i del Águila.

Amb la il·lusió de guanyar a la pista d’un dels grans, però sense perdre el món de vista. D’aquesta manera viatja el BAXI Manresa per jugar aquest dissabte a les 20:30 a la Font de Sant Lluís, la “Fonteta”. Després de la victòria davant el Gran Canària, es respira tranquil·litat i positivisme al Nou Congost. Doellman, que va “debutar” en el darrer partit a casa, torna a la pista d’un ex-equip amb qui va ser MVP de la lliga. Resten lesionats Lukovic i del Águila, que no viatjaran.

Per la seva banda, el Valencia Basket, entrenat aquesta temporada per Jaume Ponsarnau, és el vuitè classificat, just per darrere del Manresa, amb 3 victòries i 4 derrotes. Els taronges han tingut un calendari amb 4 dels equips “grans” i ho han pagat. Necessiten sumar la victòria més per entrar de ple en la meitat superior de la classificació.

Joan Peñarroya, tècnic manresà, deia en la prèvia que «sabem que anem a un dels camps difícils de la competició, amb un rival que porta fent les coses molt bé fa anys, però que té la necessitat de guanyar i està amb una situació incòmoda, tot i que ha perdut amb equips importants; és un equip que juga bé, competeix bé a casa i no podrem tenir opcions si no som capaços de fer molt bé les coses; esperem poder jugar amb els seus nervis, però no podem pensar en això».