menu
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Movistar Estudiantes
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Movistar Estudiantes
El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Movistar Estudiantes

El BAXI Manresa comença la Lliga Endesa a la pista del Movistar Estudiantes

Doellman serà la única baixa dels de Joan Peñarroya en aquesta primera jornada. Prop d’una trentena d’aficionats manresans seran al WiZink Center donant suport a l’equip, diumenge a les 12:30.

Divendres 28 de Setembre de 2018 a les 16:09

S’ha acabat l’espera, i el BAXI Manresa comença de nou la Lliga Endesa. En la primera jornada s’enfrontaran al Movistar Estudiantes, ara dirigit per Josep Maria Berrocal. Justin Doellman segueix recuperant-se de la seva lesió i serà baixa en un partit en què els manresans no estaran sols a Madrid.

Arriba l’hora de la veritat, comença la lliga. Després del periple per la LEB Or, el BAXI Manresa torna a ser entre els millors amb l’objectiu de quedar-se. Primer partit contra el Movistar Estudiantes a Madrid. L’ala-pivot de Cincinatti Justin Doellman serà baixa, però els del Congost recuperen Álvaro Muñoz, que ja ha superat la seva lesió al turmell. Siim-Sander Vene ha passat un procés gàstric però s’espera que pugui ser al partit. Un autocar organitzat pel Bàsquet Manresa portarà una trentena d’aficionats a la capital espanyola.

Per part dels locals, segueix el gruix de jugadors de la temporada passada, però amb algunes incorporacions importants, com la de l’escorta portorriqueny Gian Clavell, o el retorn de l’ala-pivot Nik Caner-Medley. Hakanson i Cook seguiran sent els timons de l’equip que ara entrena el català Josep Maria Berrocal. El conjunt estudiantil va quedar eliminat aquest dijous de la Champions League.

Joan Peñarroya deia en la roda de premsa prèvia a la primera jornada que «iniciem la competició i els jugadors en tenen ganes, perquè els que ens agrada a tots és competir; comencem a una pista d’un històric i és una bona prova; l’Estudiantes ha jugat ja 4 partits de competició oficials, i ahir van patir un cop que suposo que és inesperat; l’eliminació els converteix en encara més perillosos de cara a diumenge; encara ens queda molt marge de millora, com és lògic a aquest punt de la temporada; si fem bé les coses serem competitius i tindrem oportunitat d’emportar-nos la victòria».