menu
El BAXI Manresa lluita fins el darrer segon i fa suar de valent el Barça
El BAXI Manresa lluita fins el darrer segon i fa suar de valent el Barça
El BAXI Manresa lluita fins el darrer segon i fa suar de valent el Barça

El BAXI Manresa lluita fins el darrer segon i fa suar de valent el Barça

Els bagencs competeixen de tu a tu davant un dels millors equips d'Europa i només el major encert blaugrana al final els priva de passar a les semifinals de la Copa del Rei.

Divendres 16 de Febrer de 2024 a les 20:32

102 Barça I Satoransky 5, Laprovittola 18, Kalinic 2, Parker 19 i Vesely 14; Da Silva 8, Brizuela 4, Hernangómez 16, Abrines, Jokubaitis 11 i Parra 5

91 BAXI Manresa I Taylor 17, Badio 11, Vaulet 11, Robinson 14 i Geben 14; Travanté 2, Steinbergs 3, Sagnia, Mawugbe 7 i Dani Pérez 12

Parcials: 22-23, 28-20, 24-28, 28-20

El BAXI Manresa va tornar a mostrar una molt bona imatge davant el poderós Barça, a qui va competir de tu a tu fins un final en el qual els blaugrana van estar més encertats (102-91).

Els jugadors de Pedro Martínez van fer un molt bon inici, amb encert en el llançament, i van obtenir una màxima diferència de nou punts (9-18). Tot seguit, els blaugrana van reaccionar i, liderats per Parker i Jokubaitis, van retallar distàncies fins el 22-23 del final del primer quart.

En el segon els homes de Roger Grimau van fer un pas endavant en defensa i van aconseguir abaixar el percentatge de tir dels manresans. Això els va permetre capgirar el marcador i obtenir una màxima diferència de deu punts, que va retallar Taylor amb un triple sobre la botzina (50-43).

En la segona meitat els bagencs van fer una millor sortida i van anotar onze punts consecutius per capgirar l'electrònic (54-56). Després d'uns minuts d'intercanvi de cistelles, el Barça va clavar un parcial de 7-0 per tancar el tercern quart amb tres punts de renda (74-71).

A l'inici del darrer període cap dels dos equips va poder obrir un forat definitiu, i tot es va haver de decidir en els darrers tres minuts. En aquests, els blaugrana van estar més encertats i es van endur el bitllet per les semifinals davant uns manresans que no van deixar de lluitar.

El dissabte 2 de març a partir de les 18:00 el BAXI Manresa reprendrà la Lliga Endesa en la visita de l'UCAM Murcia al Nou Congost.