El BAXI Manresa cau amb honor a Màlaga en l'inici dels playoff

Els bagencs van dominar durant molts minuts a la pista d'un Unicaja que va patir molt però que va remuntar al darrer quart gràcies a la defensa i l'encert en el tir.

Dijous 16 de Maig de 2024 a les 23:26

87 Unicaja I Díaz 6, Kalinoski 11, Barreiro 9, Ejim 9 i Kravish 10; Osetkowski 6, Taylor 8, Carter 7, Djedovic 4, Lima, Thomas 9 i Sima 8

79 BAXI Manresa I Dani Pérez, Badio 8, Sagnia 4, Robinson 15 i Geben 6; Travanté 6, Dani García 6, Taylor 5, Steinbergs 11, Vaulet 6 i Oriola 12

Parcials: 18-24, 16-16, 18-16, 35-23

El BAXI Manresa va mostrar una gran imatge a Màlaga i va fer patir fins el final el líder de la lliga regular de l'ACB, un Unicaja que va ser superior al darrer quart gràcies a l'alt nivell defensiu i l'encert en el llançament (87-79).

Els jugadors dirigits per Ibon Navarro van fer una millor sortida i es van fer de seguida amb el domini de l'electrònic, assolint fins a sis punts de marge. No obstant, els visitants van reaccionar i van anotar onze punts consecutius per tancar el primer quart amb sis punts de renda (18-24).

Dos triples de Dani García i Steinbergs van situar el seu equip dotze punts per sobre i van obligar el tècnic dels andalusos a aturar el partit (18-30). El temps mort va donar resultat, ja que els locals van clavar un parcial de 12-0 que va igualar el matx. Els manresans es van refer i van tornar a manar en el marcador, i un triple de Badio va deixar el 34-40 al descans.

En la segona meitat els bagencs van seguir a un bon nivell, van continuar portant la iniciativa, tot i que sempre amb avantatges curtes, i van tancar el tercer quart amb quatre punts d'avantatge (52-56).

En els deu últims minuts els malaguenys van apujar el nivell defensiu i van trobar encert en el tir. Això els va permetre capgirar l'electrònic i assolir una màxima diferència de tretze punts (76-63). Tot i les adversitats, els de Pedro Martínez no es van rendir i van intentar tornar a entrar en el partit, però es van topar amb un rival sòlid que no va deixar escapar el triomf.

El segon partit de l'eliminatòria es disputarà dimarts a partir de les 20:30 al Nou Congost.