Segueix el rodatge del BAXI Manresa a Sant Julià de Vilatorta

Els de Pedro Martínez aconsegueixen derrotar el MoraBanc Andorra per 93-77 en un partit de pretemporada encara amb mancances. Uns 300 aficionats manresans donen suport en directe a l'equip.

Divendres 1 de Setembre de 2023 a les 23:09

93 BAXI Manresa I Taylor 16, Williams 20, Sagnia 3, Steinbergs 4 i Zohore 8; Robinson 12, Badio 3, Jou 1, Dani García, Vaulet 7, Geben 6, Wank i Dani Pérez 13

77 MoraBanc Andorra I Luz 12, Goudelock 8, Okoye 13, Pérez 4 i Maric 4; Andric 12, Starks 2, Rubio 5, Ganal, Oriola 7 i Somogyi 10

Parcials: 14-15, 20-16, 29-30, 30-16

El BAXI Manresa 2023-2024 va continuar la seva posada a punt a Sant Julià de Vilatorta, on va aconseguir la segona victòria de la pretemporada després de tombar el MoraBanc Andorra en un matx que es va decidir en el darrer quart gràcies a l'encert en el triple dels bagencs (93-77). Prop de 300 aficionats van ser al pavelló i van gaudir en directe del joc de l'equip.

El conjunt dirigit per Pedro Martínez va iniciar el duel més entonat, amb un parcial inicial de 6-0, però els del Pirineu no van trigar a reaccionar i van tornar a igualar el marcador de seguida. Tot seguit, cap dels dos equips va poder escapar-se, i els andorrans van tancar el primer quart per davant (14-15).

En el segon, el MoraBanc Andorra va agafar ràpidament set punts de renda (18-25) i va manar en l'electrònic durant gran part del període. No obstant, els vermells, liderats per un Dani Pérez que va anotar set punts consecutius, van clavar un parcial de 11-0 per arribar al descans amb avantatge (34-31).

Tornant dels vestidors els manresans van mantenir el bon moment i van ampliar la diferència fins els deu punts (42-32). Els del Pirineu, però, no els van permetre obrir més forat i van anar retallant fins a tornar a capgirar el marcador. En un tercer quart amb un joc travat i molt contacte sota les dues cistelles, els bagencs van acabar per davant gràcies a un triple al darrer segon de Badio (63-61).

Els darrers deu minuts es van iniciar amb intercanvi de triples entre Taylor i Okoye. Posteriorment els vermells van seguir amb l'encert des de la llarga distància (van anotar set triples en el darrer període) i això els va permetre trencar definitivament el partit i endur-se el segon triomf de la pretemporada.

El proper divendres 8 de setembre, a partir de les 20:30, el BAXI Manresa durà a terme la seva "preestrena" al Nou Congost davant un rival d'entitat, el Paris Basketball francès, amb el base T. J. Shorts com a un dels destacats.