El BAXI Manresa segueix inspirat i no dóna opcions a l'Andorra

Els bagencs dominen des del primer quart i no tenen complicacions per obtenir el 17è triomf a la lliga en un Nou Congost novament entregat. Maye i Moneke amb 13 punts, màxims anotadors locals.

Dissabte 26 de Març de 2022 a les 23:48

94 BAXI Manresa I Dani Pérez 5, Thomasson 7, Vaulet 11, Maye 13 i Sima 8; Francisco 12, Dani Garcia 4, Moneke 13, Steinbergs 5, Rafa Martínez 8 i Valtonen 8.

60 MoraBanc Andorra I Hannah 8, Jelinek 10, Paulí 3, Llovet 7 i Diagné 3; Miller-McIntyre 4, Olumuyiwa 6, Noua 5, Nakic 6, Crawford 4, Morgan 2 i Arteaga 2.

Parcials: 17-14, 19-7, 34-22, 24-17

El BAXI Manresa es manté en bona forma i ho va demostrar imposant-se amb claredat al MoraBanc Andorra (94-60). Els manresans, amb un joc coral i amb tots els jugadors anotant, van mostrar-se superiors en tots els parcials per arrodonir una nova gran nit al Nou Congost.

Després d'uns primers instants de lleuger domini dels visitants, els homes de Pedro Martínez van reaccionar i van clavar un parcial de 11-0 per situar-se cinc punts per davant, que es van veure retallats a tres al final del quart inicial (17-14).

En el segon, les defenses es van imposar clarament als atacs fins que els bagencs van aconseguir un parcial de 17-2 abans de la mitja part de l'enfrontament (36-21).

Tornant dels vestidors, els locals van estar notablement encertats en el llançament i van fer encara més gran la diferència, deixant el duel del tot sentenciat al final del tercer quart (70-43).

En els deu darrers minuts no hi va haver massa història, i Pedro Martínez va aprofitar per fer rotacions i donar minuts a tots els seus jugadors, que van fer gaudir de valent el Nou Congost i van sumar la dissetena victòria a la Lliga Endesa.

El proper partit del BAXI Manresa serà a la pista del Monbus Obradoiro, dissabte vinent a partir de les 18:00h.