El BAXI Manresa paga car un mal tercer quart a Fuenlabrada

Després de fer una gran feina en la primera meitat, els madrilenys es van mostrar superiors a la represa davant uns bagencs que no van deixar de lluitar en cap moment de l'enfrontament.

Dissabte 5 de Novembre de 2022 a les 20:51

101 Carplus Fuenlabrada I Novak 12, Senglin 10, Kromah 12, Bagayoko i Ristic 23; Garcia 20, Macoha 2, Hannah 10, Fernández, Eyenga 9 i Okouo 3

97 BAXI Manresa I Dani Pérez 17, Harding 12, Waczynski 18, Vaulet 9 i Olumuyiwa 9; Badio 3, Bortolani 6, Tyson Pérez 8, Dani Garcia, Sagnia 7, Bursac i Lee 8

Parcials: 22-23, 22-27, 31-13, 26-34

El BAXI Manresa no va poder trencar la mala ratxa a la Lliga Endesa i va caure a la pista del Carplus Fuenlabrada (101-97). Els bagencs van mostrar un bon nivell a la primera part i van marxar al descans amb avantatge, però al tercer quart es van veure superats per uns madrilenys que van saber administrar la renda aconseguida. Tot i això, no van deixar de competir en cap moment i van posar la por al cos del seu rival fins al final.

Els madrilenys van fer un millor inici, amb un parcial de 9-3, però els vermells no van tardar a reaccionar i, gràcies a l'encert en el triple (van anotar cinc triples d'onze intents en el primer quart) van capgirar el marcador i van tancar el període inicial guanyant per la mínima (22-23).

En el segon va aparèixer la figura d'un Marc Garcia que novament es mostrava entonat contra l'equip de la seva ciutat. No obstant, els visitants es van saber sobreposar i van anotar nou punts consecutius que van fer que el tècnic local aturés el partit (37-41). A partir d'aquí, els manresans van saber mantenir-se per davant en l'electrònic i van arribar al descans manant per sis punts (44-50) després d'un dos més un convertit per Sagnia.

Tornant dels vestidors, els locals van sortir més entonats i van trigar menys de dos minuts en igualar el matx a 50, fet que va obligar Pedro Martínez a demanar un temps mort. Tot seguit es va passar a una fase d'intercanvi de cistelles, i posteriorment els madrilenys van escapar-se en el marcador i van tancar el tercer quart amb el duel ben encarat (75-63).

En els deu darrers minuts, els bagencs no van abaixar els braços en cap moment i van arribar a situar-se a només cinc punts quan faltaven menys de dos minuts pel final (90-85). Ja va ser tard, ja que llavors va tornar a aparèixer Garcia per sentenciar el triomf del seu equip davant uns vermells que ho van intentar fins al final i que van tancar el partit amb un triple llunyà de Dani Pérez.

Després de la setmana d'aturada pels partits de seleccions, el BAXI Manresa reprendrà la Lliga Endesa al Nou Congost amb la visita d'un rival d'Eurolliga, el Cazoo Baskonia. El matx serà el diumenge 20 de novembre a les 17:00.