El BAXI Manresa cau en un final igualat davant un Breogán més encertat

Els bagencs es van refer del gran esforç realitzat només dos dies abans a Màlaga i van ser capaços de competir fins el final a la pista d'una de les revelacions de la Lliga Endesa.

Dijous 14 de Abril de 2022 a les 20:38

98 Río Breogán I Bell-Haynes 12, Kalinoski 13, Musa 18, Lukovic 17 i Sakho 5; Kacinas 3, Erik Quintela 3, Mahalbasic 13, Cruz 12 i Sergi Quintela 2

94 BAXI Manresa I Dani Pérez 17, Thomasson 18, Valtonen 15, Moneke 8 i Bako 4; Francisco 9, Steinbergs, Rafa Martínez 2, Vaulet 2, Maye 7 i Sima 12

Parcials: 27-32, 26-17, 21-19, 24-26

El BAXI Manresa va disputar un nou final igualat a la pista d'una de les revelacions de la Lliga Endesa, el Río Breogán, però aquest cop li va sortir creu i no es va poder endur el triomf cap a la capital del Bages (98-94). Els dos tirs lliures errats per Maye als darrers segons van pesar massa en el resultat final.

En un primer quart en el qual els atacs es van imposar clarament a les defenses, els visitants van començar manant en el marcador gràcies a l'encert de Dani Pérez. No obstant, els gallecs també es mostraven encertats i arribaven al final del període amb només cinc punts de desavantatge (27-32).

En el segon, els jugadors de Pedro Martínez van poder mantenir la renda fins els darrers quatre minuts, però llavors els locals van anotar fins a quatre triples que els van permetre capgirar el marcador i arribar al descans amb quatre punts de marge (53-49).

Tornant dels vestidors, la tònica va ser d'igualtat entre els dos conjunts, i això afavoria uns locals que es mantenien sempre per davant, això sí, amb curts avantatges. Al final del tercer quart, 74-68 i tot per decidir en els darrers deu minuts.

En aquests, cap dels dos equips va poder trencar el duel, i aquest es va haver de decidir en un nou frec a frec final. Llavors, Maye va tenir tres tirs lliures per empatar a pocs segons pel final, però només en va poder anotar un, i això ho va aprofitar el Breogán per deixar la victòria a Galícia.

Després de dos partits seguits lluny de casa, el BAXI Manresa tornarà a jugar davant la seva afició el diumenge a partir de les 20:00 en la visita de l'UCAM Múrcia.