menu
Derrota del BAXI Manresa en el retorn de l'afició al Nou Congost
Derrota del BAXI Manresa en el retorn de l'afició al Nou Congost
Derrota del BAXI Manresa en el retorn de l'afició al Nou Congost

Derrota del BAXI Manresa en el retorn de l'afició al Nou Congost

Els catalans es van veure superats per un València Basket molt inspirat. Francisco amb 15 punts i Berzins amb 14, màxims anotadors.

Divendres 24 de Setembre de 2021 a les 21:25

69 BAXI Manresa I Francisco 15, Thomasson 7, Berzins 14, Moneke 4 i Sima 7; Jou, Garcia, Steinbergs 3, Rafa Martínez 6, Bako 6, Maye 2 i Dani Pérez 5

89 Valencia Basket I Dimitrijevic 17, Puerto 13, Claver 17, Pradilla 4 i Dubljevic 14; Labeyrie 13, Ferrando 3, Bressan 2, Jiménez, Hermannsson 6 i Bellver

Parcials: 17-22, 11-16, 21-28, 20-23

El BAXI Manresa no va poder obsequiar amb una victòria l'afició, que tornava al Nou Congost en la màxima competició estatal després d'un any i mig d'absència. El convidat a l'estrena era el València Basket, un dels clubs punters a l'ACB, que ha demostrat ser un equip molt fiable des de totes les distàncies per sobreposar-se (69-89) a uns manresans encara en construcció i que van intentar retallar distàncies amb ràfegues d'encert.

Els homes de Pedro Martínez van iniciar el matx amb un parcial de 5-0, i a partir d'aquí van anar mantenint-se per davant en l'electrònic fins els darrers minuts del quart inicial, quan no van tenir encert i els valencians ho van aprofitar per remuntar i agafar cinc punts de renda (17-22).

En el segon, els jugadors de Joan Peñarroya van sortir millor i van assolir una màxima diferència de tretze punts. Tot seguit, van poder mantenir un bon coixí fins a la mitja part de l'enfrontament (28-38).

En la segona meitat, els bagencs van arribar a situar-se a set punts (39-46). No obstant, els visitants van mostrar-se superiors i van ampliar l'avantatge fins els disset punts al final del tercer quart, deixant el duel molt ben encarrilat (49-66).

En els deu darrers minuts, Berzins va voler liderar la lluita de l'equip, però va ser insuficient davant un dels millors equips de la competició, que, tot i les importants baixes que patia, va mostrar-se molt superior i no va patir per endur-se el triomf.

Diumenge a partir de les 12:30 del migdia, nova oportunitat per assolir la primera victòria a la Lliga Endesa, a la pista del Coosur Betis.