El BAXI Manresa no pot contra l'encert de l'Obradoiro

Els 19 triples dels locals no permeten el quadre manresà entrar en el cos a cos per la victòria. Kravish amb 16 punts i Báez amb 13 van destacar en un partit complicat des de l'inici.

Dissabte 1 de Febrer de 2020 a les 20:46

El BAXI Manresa no va poder guanyar a la pista del Monbus Obradoiro. Un encert extraordinari dels locals, especialment des del triple amb 19 de 34 intents (un 55%), va condemnar l'equip de Pedro Martínez, que des de l'inici va veure com els locals es distanciaven i es mantenien lluny en el marcador. Kravish va fer bones estadístiques, amb 16 punts i 6 rebots, mentre que Báez va anotar-ne 13.

El partit comenava amb els locals molt més entonats i el Manresa amb dificultats. La primera cistella era de Kravish, però els locals començaven la pluja de triples a través de Magee. Un parcial de 12 a 2 feia que Pedro Martínez aturés el partit. Vaulet i Báez retallaven, però l'encert local deixava el primer parcial en 25 a 16.

En el segon quart, encara més encert local i la mateixa anotació del BAXI Manresa, que se n'anava al descans 20 per sota. Dulkys anotava el primer triple a 2:20 pel descans, i l'equip intentava esforçar-se però tot anava de cara pels locals, que acabaven el període amb un triple sobre la botzina, amb falta prèvia no assenyalada pels àrbitres, de David Navarro.

En la segona meitat els parcials van ser més igualats, però tot i així els locals no permetien cap reacció del BAXI Manresa. Cada jugada positiva era resposta amb un encert local. Dani Pérez, que ahir va encertar des del triple en 2 ocasions de 6 intents, reduïa la diferència a menys de 20 punts. Toolson, que ahir reapareixia, no trobava l'encert.

En el darrer període, bones cistelles de mitja distància de Kravish, lluita fins els darrers moments, però en cap moment el BAXI Manresa va poder arribar a posar la victòria de l'Obradoiro en perill. Massa encert local per poder-ho fer.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa posterior que "ha estat un partit que s'ha decidit en la primera part; hem començat el partit molt malament, ens han superat en esforç, defensa, ritme i desig; hem intentat moltes coses però no hem estat capaços de ficar-nos en el partit; no hem estat capaços de treure'ls del seu ritme".