El BAXI Manresa no pot amb l'encert del San Pablo Burgos

Un 46% d'encert contra un 13% en el triple explica la derrota per 79 a 65 a Burgos. Jordan Davis amb 17 punts i Vaulet amb 12, els més anotadors entre els bagencs.

Dimecres 2 de Octubre de 2019 a les 23:49

79 San Pablo Burgos |  Fitipaldo 6, Benite 14, Tokoto 6, Clark 2, Lima 8; Bassas 11, Barrera, Vega 5, Huskic 9, Salvó 1, McFadden 17.

65 BAXI Manresa | Pérez 2, Jou 5, Tomàs 6, Magarity 3 i Kravish 10; Báez 2, Sakho 6, Dulkys 2, Davis 17 i Vaulet 12.

Parcials: 20-16, 23-13, 19-16 i 17-20.

El BAXI Manresa va topar a Burgos amb l'encert des dels triple dels locals, i per contra, el desencert dels vermells va ser un llast. A estones Vaulet (12 punts) i Davis (17 punts) van trobar la inspiració, però no n'hi va haver prou per poder tombar un San Pablo Burgos que va anar distanciant-se mica en mica en el marcador, tot i que els del Bages no van abaixar els braços en cap moment.

En el primer període començava amb un parcial de 7 a 0 inicial que seria respost per Magarity, amb el seu únic encert des dels 6,75, i un Guillem Jou que sortia d'inicial. Amb empat a 14, Pedro Martínez canviava pràcticament tot l'equip. Des de la banqueta, els reforços aguantaven bé a un rival que anava de menys a més.

El poc encert en el segon període castigava els catalans, que només amb 13 punts veien com marxaven al descans amb desavantatge. Davis entrava en calor per respondre, amb 7 punts seguits que deixaven el 31 a 27 al marcador. L'encert exterior posava terra pel mig (43-29).

A la segona part, un altre parcial favorable als castellans els deixava el partit costa avall. El partit era molt travat, amb infinites interrupcions per les faltes personals que no permetien a ningú imposar el seu ritme. Vaulet ensenyava les urpes amb la seva lluita.

En els darrers 10 minuts, anotació del Burgos en els moments claus. Els de Joan Peñarroya no van permetre en cap moment que els manresans s'acostéssin amb perill en el marcador. Va faltar trobar la inspiració en els homes del Bages, que van donar la cara fins a la darrera jugada, una esmaixada de Pere Tomàs al contraatac.