menu
Toni Naspler, convocat amb l'equip espanyol sub-17
Toni Naspler, convocat amb l'equip espanyol sub-17
Toni Naspler, convocat amb l'equip espanyol sub-17

Toni Naspler, convocat amb l'equip espanyol sub-17

El jugador de la base del Bàsquet Manresa i els seus companys es concentraran a l'Alqueria de València, del 17 al 23 d'agost

Dimecres 5 de Agost de 2020 a les 10:49

Toni Naspler, jugador del júnior A del Bàsquet Manresa, és un dels quinze jugadors escollits per formar part de la selecció espanyola sub-17, que es concentrarà del 17 al 23 d'agost a l'Alqueria de València sota les ordres dels tècnics Xavi Albert, Berni Álvarez i Chiki Gil. D'aquesta manera, Naspler és el tercer jugador de la pedrera del Bàsquet Manresa convocat amb les seleccions estatals. Marc Peñarroya i Pau Treviño, ambdós vinculats que jugaran aquest curs a l'Artés, acaben avui la seva estada amb la sub-18, també a l'Alqueria.

A més de Naspler, estan convocats Rafael Santos, Pablo Tamba i Pablo León (Unicaja), Christian Hernández i Carlos Taboada (Obradoiro), Diego Rivas (Valencia Basket), Miguel Malik i Guillem Vázquez (Joventut), Michael Caicedo i Iñaki Ordóñez (FC Barcelona), Marc Buscail (CB Tarragona), Hugo López (Movistar Estudiantes), Jorge Díaz i Guillermo Díaz (Iberostar Tenerife).

La cita comptarà amb l'alicient de la disputa de la U17 Skills Challenge, una competició via streaming organitzada per la FIBA en la qual participaran seleccions d'arreu del món. En aquesta es disputaran varis concursos d'habilitats, que comptaran amb una fase de grups (dimarts 18 i dimecres 19 d'agost), quarts de final (divendres 21), semifinals (dissabte 22) i la gran final (diumenge 23).