menu
23
MartinasGebenPivot
Alçada
2,08m
Pes
115kg
Posició
Pivot
Data de naixement
20/10/1994 (28 anys)
Lloc de Naixement
LituàniaVílnius, Lituània
Valoració
7,5
Punts
9,3
Assistències
0,3
Rebots
4,0

Geben és un jugador a qui li agrada finalitzar a la pintura, té capacitat de generar al pal baix i és un òptim passador. El pivot lituà pot tirar des de mitja distància i és un bon coneixedor del joc.

Trajectòria esportiva

2014-18 NCAA
Notre Dame
2018-21 Lituània
Zalgiris Kaunas
2018-2019 Lituània
Juventus Utena (cessió)
2021-22 Alemanya
Brose Bamberg
2022 Alemanya
Fraport Skyliners

Palmarès

2013 Mundial sub-19 de la República Txeca. Bronze
Lituània
2017 Universíada de Taipei. Or
Lituània
2020 LKL. Campió
Zalgiris Kaunas
2020 King Mindaugas Cup. Campió
Zalgiris Kaunas
2021 King Mindaugas Cup. Campió
Zalgiris Kaunas

Nominacions

2019 LKL. MVP, líder en rebots i en taps
Juventus Utena