17
RafaMartínezEscorta
Alçada
1,90m
Pes
82kg
Posició
Escorta
Data de naixement
03/03/1982 (39 anys)
Lloc de Naixement
CatalunyaSantpedor, Catalunya
Al Bàsquet Manresa
1 any, 2 mesos
Valoració
2,2
Punts
2,6
Rebots
0,3

El de Santpedor és un dels emblemes del club manresà. Després de debutar a l’ACB al ja llunyà 1999 amb la samarreta bagenca, va convertir-se en un dels exteriors més destacats de la Lliga Endesa a les files del València Basket. Posteriorment, un any a Bilbao i retorn a casa. Aquesta temporada, en la qual complirà 40 anys, aportarà minuts de qualitat gràcies a la seva experiència i fiabilitat en el tir exterior.

Trajectòria esportiva

1999-00 ACB
Bàsquet Manresa
2000-01 EBA
CB Vic
2001-03 LEB-2
Valls
2003-08 ACB, Copa del Rei i LEB Or
Bàsquet Manresa
2008-19 Lliga Endesa, Copa del Rei, Eurolliga i Eurocup
València Basket
2019-20 Lliga Endesa i Copa del Rei
Bilbao Basket

Palmarès

2001-02 Campió d'Espanya sub-20, a Vilagarcía de Arousa
Bàsquet Manresa
2002 Subcampió d'Europa sub-20, a Vilnius
Espanya
2005 Bronze als Jocs del Mediterrani
Espanya
2006 Campió de la Lliga Catalana LEB
Bàsquet Manresa
2007 Campió de la LEB Or
Bàsquet Manresa
2010 Campió de l'Eurocup
València Basket
2014 Campió de l'Eurocup
València Basket
2017 Campió de la Supercopa
València Basket
2019 Campió de l'Eurocup
València Basket
2017 Campió de la Lliga Endesa
València Basket